Zaten 3 paragraftan oluşan anlaşılır ve kaliteli içerik olması gerekiyor dedim.Ayrıca bana tavsiyede bulunmak yerine izmir'deki rent a car üzerine bulunan ve sıralamalardan kaybolup sandbox'a düşen sayfalarını,seosunu üstlendiğim ve ilk sayfada olan 2 internet sitesinin önüne çıkartarak tavsiyeni kendin için kullanabilirsin.
:D
Tanışıyoruz sanırım... Ya da 2 dakikada seceremi çıkarttın aklınca... :D
Rent a car sektörü ile 2-3 yıldır ilgilenmiyorum. Kendi adıma açtığım siteler kendi halinde... 3-4 tanesini de yenilemedim. Kapandı gitti zaten. Başkalarının o sektördeki siteleri ne durumda bilmiyorum.
Benim başarılı olmam veya olmamam yazının anlam ve imla hatası dolu olduğu gerçeği ile hiç mi hiç ilgili değil.
Eline sağlık dedim. Detaycı olman güzel dedim. Bildiklerini paylaşmanı da takdir ettim. Bir de önemli öneride bulundum. Hadi biz insanlar hataları tamamlarız okurken belki, ama botlar bunu yapamaz. ;)
Eleştiri ve öneri almak iyidir, besler insanı. Bunda kapris yapacak birşey yok dostum. İnan yazını baştan sona okudum. Ve farklı düşündüğümüz yerler var. Bir çeşni olarak hafızama yerleştirdim. Görüşündür diye katılmadığım noktalara itiraz etmedim. Zaten bu işin öyle kati kurallarla yürüyen şablonu olmaz. Ama kati olan düzgün yazmak gerektiğidir. Buradan görüş belirttim sadece.