Kozmik adlı üyeden alıntı

Vodafone kullanıyorum, ama ilk fırsatta TURKCELL e dönecem.

Faturalı kullanıyorum, ama her 2 operatör ve alt operatörlerinde bu kadar sıkıntıya girmedim. Turkcell ne diyorsa o, ayda 65 tl diyorsa 65 tl.

Kimse tam aksini vodafone için söylemesin, yaşadığımı biliyorum, merkezinden satış temsilcisine kadar o kadar sorumsuzlar ki, yeni hattı alıyorum, 1000 dakika 10000 sms falan diye 2 hafta sonra bi bakıyorum Ara fatura 200 TL.. Sözde 750 dakika 35 tl paketim var şu anda daha 60 tl den aşağı ödediğimi hatırlamıyorum vodafone firmasına.

Turkcell ne diyorsa o

Katılıyorum Türkcell ve Avea müşterisiyim Türkcell m.h konuşurken normal bi arkadaşınızla konuşuyor gibi konuşuyorlar Müşteri sorunlarında yardımcı oluyorlar vodafone avea böyle mi değil müşteri hizmetlerine bişey soruyosun imkanı olsa dövecek :) Avea Denizli Saltak Özel ege hastanesi ve lojmanlarında çekmediği için jet hattımı iptal ettirmek istedim bana jet modem + Fatura(10ay bedeli) çıkardı dava yoluyla çözüldü Yeni vınn hattı aldım köye gittim 3G kullanamıyordum aradım Türkcell 3G köyümde çekmediğini belirttim 1 2ay geçmedi geri dönüş sağlandı 3G alt yapısı Hocalar ilçesi köylerinde ulaştırdı bilgisi veridi Paketler iyi olabilir hile var Sınırsız internet*(AKK 15gb) Türkcell 15gb internet 79tl 1defa paket düşürme hakkın var istediğin kadar yükselt 21 yaşımdayım 8yıldır türkcell kullanıyorum kim ne derse desin Türkcell hizmeti kalitesi Desteği 10 numara