Fuat Avni 1 Kasım seçimleri için yine şok iddialarda bulundu. SEÇSİS yazılımına paralel bir simülasyon sistemi geliştirildiğini iddia eden Fuat Avni “AKP’nin yüzde 44 küsur alacak şekilde ayarlamaya çalışıyorlar” dedi.
İşte Fuat Avni’nin şok 1 Kasım iddiaları;
“İsrafsaray’daki ‘oy hırsızlığı’ toplantılarına her gün yeni bir hırsızlık projesi getiriliyor. Oylar düşüşte olunca her yol deneniyor. SEÇSİS yazılımına paralel çalışacak bir simülasyon yapıldı.
Gizli tutulan bu çalışmayla istedikleri oyu sisteme girebilecekler. Son seçimde benzer bir hazırlık yapmış, oluşan yüksek duyarlılık ve planın deşifre olmasından ötürü uygulamaya cesaret edememişlerdi.
Plan gerçekleşirse, YSK’nın sitesine girenler kendi sandık sonucunu doğru görecek ama genel sonuç AKP’nin ayarladığı şekilde olacak. Seçim sonucunu AKP’nin %44 küsur alacak şekilde ayarlamaya çalışıyorlar. İlk testlerin sonuçları Y…’nin yüzünü biraz olsun güldürdü.”
MUHALEFETE SESLENDİ: ÖNLEM ALIN
Muhalefet partilerine seslenen Fuat Avni önlemler alınması konusunda da uyarılarda bulundu. Fuat Avni “Oynanan oyuna dur demezseniz seçim formaliteye dönüşecek. Üç gece üst üste yaptıkları ve Davutoğlu’ndan bile sakladıkları seçim hilelerini deşifre ediyorum ve herkese açık çağrıda bulunuyorum.
Geçen seçimlerdeki gibi bir duyarlılık ve sinerji oluşursa, bu simülasyonu uygulayamayacaklar. Çünkü çok korkuyorlar. Yaptıkları yeni planları ve uygulamaya çalıştıkları hileleri deşifre etmeye devam edeceğim. Ayaklarına dolanacak ve uygulayamayacaklar.” diye yazdı.
Fuat Avni bir de AKP'nin kendi mitinglerinde bomba patlatacağın söylemişti dün. Valla Fuat bunları yazdıkça aklıma iki seçenek geliyor.
1- Fuat Avni aslında RTE veya danışmanları veya çok yakın kişiler. Mesela bu SEÇSİS olayı da bununla ilgili.
Doğuda HDP'ye çıkan oylarda "geçersiz" oy ne hikmetse yokmuş. (Doğru mudur bilemem) Bir köyde 300 kişi varsa, 300 kişnin tamamı hiç hata yapmadan HDP'ye vermiş. Bazı bölgelerde ise oy kullanan kişi sayısından daha fazla pusula çıkmış. Şimdi bu Fuatavni AKP için çalışan biriyse suçu sanki kendileri yapıyormuş gibi yaparak bütün halkı ayaklandırır ve oylar sayılırken halkı sandık başında tutar. Mesela CHP, MHP akşama kadar bağırsa "sandık başında bekleyin" diye kimse bu kadar ciddiye almaz. Ama Fuat Avni (AKP olduğunu varsayarsak), "AKP hile yapacakmış, dikkatli olun" dese, herkes sandık başında beklemeye başlar ve hile yapması muhtemel diğer partiler varsa onlar dahi hile yapamaz.
2- Fuat Avni aslında cemaatin kendisi. AKP ile olan savaşında kendi yapacakları şeyi sanki AKP yapacakmış gibi anlatıp oy düşürmeye çalışıyor. Bu olayı yapabilmesi için çok seçenek var.
Örneğin şu holdinglere düzenlenen baskınları cemaat önceden haber alarak dışarı uçursa "fuat avni" doğru bilmiş olacak ve Fuat Avni'nin itibarı artmış olacak.Şimdi Fuat Avni itibarını böyle arttırdığında artık kendi yapacağı bir şeyi sanki AKP yapacakmış gibi yazsa dahi herkes AKP'den, RTE'den bilir. Yani Fuat Avni 5 haberi AKP'den veriyorsa, Cemaatin ya da işte AKP'nin bahsettiği dış güçlerin yapacağı 1-2 olayı da AKP üzerine rahatlıkla yıkabilir.
Sonuç olarak Fuat Avni her kim bilmiyorum ama olağanüstü derecede mükemmel kurgulanmış kişi(ler) diyebilirim.
Ayrıca bazı yazılarının arasına serpiştirdiği şeyler ise tamamen halkı gaza getirmek için kullanılan şeyler. Genelde 12-20 madde yazar, bunlardan 1-2 tanesi tutar. Geri kalanı sadece "kendini saklamak" amacıyla yazılan şeyler.
Bu yüzden ben Fuat Avni'den bir şey okuyacaksam iki farklı düşünce yapısıyla okuyorum. Doğrudan "Aa Fuat reyiz yine bildi!" modundan kurtulmak lazım. Bu adam zaten bu şeylerin planı içerisinde var. O bilmeyecek de ben mi bileceğim?
Yani gerçekleşen bu olayların temel sorumlularından biri yine Fuat Avni'nin kendisidir.
@AhmetCakmak34; konu geyik kategorisine açılmadı.. Oy çalmaktan bahsediliyor, Devlet sırlarını deşifre etmiyor.
Bir FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) 'nün adamı çıkıp 100 tane iddaa ortaya atıyor twitter aracılığıyla, bunlardan 1 tanesi ya tutuyor ya tutmuyor. Bu komik değilde nedir?
Bir FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) 'nün adamı çıkıp 100 tane iddaa ortaya atıyor twitter aracılığıyla, bunlardan 1 tanesi ya tutuyor ya tutmuyor. Bu komik değilde nedir?
Çok nadiren bildiği şeyleri kendileri gerçekleştiriyor olabilirler. Bunları bilemeyiz ama bu ülkeyi kötüye sürüklemek isteyen her kim varsa umarım cezasını burada yada öbür tarafta çeker.