Evet bugün bişey denedim ve herşeyi sizlerle paylaşacağım
Öncelikle bu deneme için 3 gündür 24 saat addmefast botumu kurdum 100.000'e yakın puan biriktirdim.
Daha sonra bugun sabahdan youtube yeni kanalımı açtım.
Kendi yazılımım var video sitelerinin %90 ından videoyu download ediyor youtube api bağlantısı ile yüklenen videoyu renderleyerek youtube 'a upload ediyor.
Upload edilen videoların hepsi %99.9 para kazanılır içerik oluyor. Çünkü video renderlenip oyle gönderiliyor.
Renderlerkende %0.1 videoyu hızlandırıyorum o kadar.
Buraya kadar sorun yoktu. Kanalı hareketlendirmek için Addmefast kullanmak istedim.
Her eklenen videoya 1 adet addmefast video views + addmefast video like koydum 400 500 er tık olarak.
Oglen saat 3 den sonra kanal bir anda çoşmaya başladı. Videolar izlendiği için video aramalarında etiketlerim bir anda ilk sonuclara çıktı.
Youtube popülerde videolarım yayınlanmaya başladı.
Bir anda eklediğim her video 500+ izlenme almaya başladı.
Öğlen 3 den gece 00:00 'a kadar 420$ kazanç elde ettim sadece youtube video içi reklamlardan.
Saat: 01:00 gösterdiğinde acı sonuç kanal yayından kaldırıldı.
Sebep: Spam yolla videolara views gönderme yani addmefast işimizi görmedi.
:)
Addmefast yerine ne kullanılabilir bilmiyorum velakin 300 400 kişilik bir ekiple 1-2 hafta da yavaş yavaş videolar izlenip kanal çoşturulursa bu iş olabilir diye düşünüyorum.
Tek eksik kalan nokta izleme olayı ve nasıl videoları izlettirmek lazım orası muamma.
Böyle birşey deneyim dedim sonucu böyle oldu.
Kapanan kanal url: https://goo.gl/2XcQGx
Sizlerle paylaşmak istedim.