Google abimize saygımız sonsuz tabi ki arama motoru konusunda kusursuz bir sistemi var ancak bu adsenseye kabul gören siteleri neye göre inceliyorlar (!)

Konuyu aydınlığa kavuşturuyorum ve kesinlikle Adsense konusunda çok tutarsız bir durum söz konusu olduğuna eminim.


Olaya 2 siteyi karşılaştırarak ve çevre siteleri örnek gösterek girişeceğim..


a)Bir site düşünün rastgele bir tema atılmış özenilmemiş botla 1 haftada +10k içerik yığılmış...Ayda +25k index almış....

b)Bir site düşünün özene bezene tema yazdırılmış..Hergün düzenli güncel içerikler uzun uzun girilmiş..Aylarca bu siteye emek harcanmış... 5-6 ayda aldığı 2-3k index...


A şıkkında kısaca anlatmış olduğum site 1 ay içerisinde adsenseye kabul ediliyor
(1.onay kabul görüyor sonrasında 2. onayıda geçip adsenseye kavuşuyor)

B şıkkındaki site aylarca uğraşılmış hergün emek verilip uzun uzun güncel içerikler girilmiş siteye makale alınmış paralar harcanmış reklamlar verilmiş 5-6 ay geçmesine rağmen adsense başvurudan 2 saat sonra "şuan için kabul edemiyoruz diyor"


Google'ye burda sormak lazım...
- Abicim sen değil misin özgün içerik isteyen güzel tasarım isteyen sitenin yaşlanmasını isteyen indexin düzenli artıp sırlamada düzenli yükselme isteyen ? ....E o zaman neden emek verilen bir siteyi adsenseye almıyorken 10 günde bot ile içerik basılan siteyi adsenseye alıyorsun.Bunca insan boşamı uğraşıyor?

Kısaca demek istediğim Google Adsense ye hiç güvenmiyorum ve kabul edilmeyen sitelerin Adsensenin belirtmiş olduğu önerileri yerine getirdiği halde kabul görmemesi komik bir durum.


BOT İÇERİK BASILAN SİTE BİR TANIDIĞIMIN SİTESİDİR.KESİNLİKLE GAF YAPMIYORUM.SADECE AYLARDIR GÖZLEMLEDİĞİM DURUMU PAYLAŞIYORUM.