lostyazilim
tr.link

Youtube çocuk kanalı açma

19 Mesajlar 8.963 Okunma
acebozum
tr.link

dervis11 dervis11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 50 / 23
  • Ticaret 3, (%100)
Türklerde Oyuncak Abi diye bir adam var bir ara benimde gimeyi düşündüğüm ve çok araştırma yaptığım bir kategori.Eğer Türkçe içerik sunacaksanız yabancı kanalları mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.Milonlarca izlenme almış kanalar var.Sürpriz yumurta açma videoları gibi videolarda konuşmaya gerek kalmayabiliyor bu gibi durumlarda Türkçe içerik sunmak pek mantıklı olmuyor.Aynı içeriği ingilizce bir başlık atarak daha fazla izlenim alırsınız ve yabancı içerikler daha fazla kazandırır.Çok fazla yatırım yapmanıza gerek yok ama videolarınızı çok iyi düzenlemeniz gerekiyor.Örnek yabancı bir kanalda videonun sonuna doğru youtubedeki beğenme tuşunun olduğu yere doğru ok çıkartıyor ve tıklamalarını söylüyor videoyu izleyenlerde zaten 1-6 yaş arası olunca tıklama oranları daha fazla oluyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe hazırladığım bazı dökümanlarla desteklerim.İyi bir şekilde yoğunlaşıldığında gerçekten iyi paralar kazanılabilinir.Kolay gelsin.

googleasistan
webimgo

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)

dervis11 adlı üyeden alıntı

Türklerde Oyuncak Abi diye bir adam var bir ara benimde gimeyi düşündüğüm ve çok araştırma yaptığım bir kategori.Eğer Türkçe içerik sunacaksanız yabancı kanalları mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.Milonlarca izlenme almış kanalar var.Sürpriz yumurta açma videoları gibi videolarda konuşmaya gerek kalmayabiliyor bu gibi durumlarda Türkçe içerik sunmak pek mantıklı olmuyor.Aynı içeriği ingilizce bir başlık atarak daha fazla izlenim alırsınız ve yabancı içerikler daha fazla kazandırır.Çok fazla yatırım yapmanıza gerek yok ama videolarınızı çok iyi düzenlemeniz gerekiyor.Örnek yabancı bir kanalda videonun sonuna doğru youtubedeki beğenme tuşunun olduğu yere doğru ok çıkartıyor ve tıklamalarını söylüyor videoyu izleyenlerde zaten 1-6 yaş arası olunca tıklama oranları daha fazla oluyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe hazırladığım bazı dökümanlarla desteklerim.İyi bir şekilde yoğunlaşıldığında gerçekten iyi paralar kazanılabilinir.Kolay gelsin.

Tamda sizin dediklerinizi düşünüyordum. Video yaptıktan sonra çok yi düzenlemek lazım ve ingilizce ve türkçe isimler bir arada kullanılması lazım aksi taktirde bizim türkler pek bakmıyor :)
Gerekli dökümanları bekliyorum

doctor doctor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 54 / 43
  • Ticaret 16, (%100)
Çocukların oyun oynadığı küçük çaplı oyun sitelerine reklam verebillirsiniz.

• Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)

doctor adlı üyeden alıntı

Çocukların oyun oynadığı küçük çaplı oyun sitelerine reklam verebillirsiniz.

Çocukların değilde anne babaların takıldığı siteler daha iyi olur video kanalımız ortalama 3 ile 7 yas arası olacağından pk bilinçli tıklama olmaz die düşünüyrum

wmaraci
wmaraci

dervis11 dervis11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 50 / 23
  • Ticaret 3, (%100)

HeroTürk adlı üyeden alıntı

Tamda sizin dediklerinizi düşünüyordum. Video yaptıktan sonra çok yi düzenlemek lazım ve ingilizce ve türkçe isimler bir arada kullanılması lazım aksi taktirde bizim türkler pek bakmıyor :)
Gerekli dökümanları bekliyorum

Gönderdim hocam.

Alper Alper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam, benim önerim videonuza alt yazıda koyun ingilizce olmak üzere. Birde zaten siz günlük veya haftalık düzenli olarak video yüklerseniz bu işi başarırsınız.

doctor doctor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 54 / 43
  • Ticaret 16, (%100)
Youtub zenginlerinden 2 küçük kız vardı basit düzeyde jelibonlardan falan pasta gibi şeyler yapıyorlardı. bana kalırsa çocuklar velilerin iteklemesiyle izlemiyor bu tür videoları. ve videolarda eğlenceli karakterler kuklalar v.b kullarak daha iyi hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum

• Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)

sekilsiz adlı üyeden alıntı

Hocam, benim önerim videonuza alt yazıda koyun ingilizce olmak üzere. Birde zaten siz günlük veya haftalık düzenli olarak video yüklerseniz bu işi başarırsınız.

ingilizcem yok malesef ama kanal biraz ilerlerse ingilizce alt yazı için ücretli destek alabilirim.

Ses düzenleyici ve kullanması kolay olan bir program biliyor musunuz(ses titresimleri falan düzeltmek için sesi kalınlastırıp incelmtmek için)

Alper Alper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)

HeroTürk adlı üyeden alıntı

ingilizcem yok malesef ama kanal biraz ilerlerse ingilizce alt yazı için ücretli destek alabilirim.

Ses düzenleyici ve kullanması kolay olan bir program biliyor musunuz(ses titresimleri falan düzeltmek için sesi kalınlastırıp incelmtmek için)

Bu konuda bir sürü program var. Araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al