-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Türklerde Oyuncak Abi diye bir adam var bir ara benimde gimeyi düşündüğüm ve çok araştırma yaptığım bir kategori.Eğer Türkçe içerik sunacaksanız yabancı kanalları mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.Milonlarca izlenme almış kanalar var.Sürpriz yumurta açma videoları gibi videolarda konuşmaya gerek kalmayabiliyor bu gibi durumlarda Türkçe içerik sunmak pek mantıklı olmuyor.Aynı içeriği ingilizce bir başlık atarak daha fazla izlenim alırsınız ve yabancı içerikler daha fazla kazandırır.Çok fazla yatırım yapmanıza gerek yok ama videolarınızı çok iyi düzenlemeniz gerekiyor.Örnek yabancı bir kanalda videonun sonuna doğru youtubedeki beğenme tuşunun olduğu yere doğru ok çıkartıyor ve tıklamalarını söylüyor videoyu izleyenlerde zaten 1-6 yaş arası olunca tıklama oranları daha fazla oluyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe hazırladığım bazı dökümanlarla desteklerim.İyi bir şekilde yoğunlaşıldığında gerçekten iyi paralar kazanılabilinir.Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Çocukların oyun oynadığı küçük çaplı oyun sitelerine reklam verebillirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam, benim önerim videonuza alt yazıda koyun ingilizce olmak üzere. Birde zaten siz günlük veya haftalık düzenli olarak video yüklerseniz bu işi başarırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Youtub zenginlerinden 2 küçük kız vardı basit düzeyde jelibonlardan falan pasta gibi şeyler yapıyorlardı. bana kalırsa çocuklar velilerin iteklemesiyle izlemiyor bu tür videoları. ve videolarda eğlenceli karakterler kuklalar v.b kullarak daha iyi hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum