lostyazilim

Drone sahibi arkadaşlar var mı?

47 Mesajlar 6.579 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)

saygilihosting adlı üyeden alıntı

Aile içinde gaza getirdiler.İndim asagiya bizim evde 15 katlı birden yükselttim 18 katta kadar cıktı diyebilirim sonra ise kontrol kaybettim :D
Suan mobilim bunun videosu var pc gecince koyarim

:D Drone'u nasıl kaybettiniz hocam o nasıl oluyor yahu :)

wmaraci
reklam

EmreTaner EmreTaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 694
  • Beğeniler 44 / 128
  • Ticaret 5, (%100)
Kumandanın menzilinden dışarı çıkınca kafasına göre uçmaya başlıyor sanırım helikopter almıştım aynıı bana oldu ağaca çarptı param parça oldu :D

ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.

Altay Altay MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

nuktoprak adlı üyeden alıntı

Eline ağzına sağlık, varmı peki soyle 300 - 500 gram arasi agirlik kaldirabilen model olarak aklinda.

Valla o tür modelleri pek incelemedim ve güvenemiyorum açıkçası. Fakat tekrar bir düşününce; ekmek gibi büyük hacimli nesneleri taşırken şöyle sorunlar oluşabilir. Bu tür sorunlarla iç mekanda karşılaşmazsınız fakat dışarıda yaptığınız kullanımlarda karşılaşabilirsiniz; o da rüzgar etkeni. Büyük nesneler (ki poşet ile taşınabilen nesneler); drone o ağırlığı taşıyabilecek güçte bile olsa, drone'un aerodinamiğini bozacağından ötürü; gerek hatalı kumanda etmeden, gerek şans eseri; drone'un ters dönmesine veya kontrolden çıkmasına yol açabilir. Sigara gibi; basit, küçük nesneleri taşıyabilirsinizi ki onu piyasadaki her drone'un yapabileceğini düşünüyorum (outdoor kullanımlar için yapılanları, çünkü az da olsa rüzgara dirençli olmaları gerekir bu yüzden motorları da güçlüdür). Fakat ekmek gibi dönebilecek, dolanabilecek şeyler zorluk yaratabilir.
Umarım aradığınız, kendinizeuygun bir drone bulursunuz. Piyasada ö şekilde 200-300 TL civarı (şimdi artmış olabilir dolar yüzünden) bir çok drone mevcut. Küçük nesneler taşınabilir o şekilde.

(Şöyle bir şey söyleyeyim; drone ile çatıda kalmış başka bir drone'u geri getirebiliyorlar, yani ekmek de taşırsınız aslında ama sorunlar çıkabilir tabii ki, uyarmak istedim..)

PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

EmreTaner adlı üyeden alıntı

Kumandanın menzilinden dışarı çıkınca kafasına göre uçmaya başlıyor sanırım helikopter almıştım aynıı bana oldu ağaca çarptı param parça oldu :D

Altay adlı üyeden alıntı

Valla o tür modelleri pek incelemedim ve güvenemiyorum açıkçası. Fakat tekrar bir düşününce; ekmek gibi büyük hacimli nesneleri taşırken şöyle sorunlar oluşabilir. Bu tür sorunlarla iç mekanda karşılaşmazsınız fakat dışarıda yaptığınız kullanımlarda karşılaşabilirsiniz; o da rüzgar etkeni. Büyük nesneler (ki poşet ile taşınabilen nesneler); drone o ağırlığı taşıyabilecek güçte bile olsa, drone'un aerodinamiğini bozacağından ötürü; gerek hatalı kumanda etmeden, gerek şans eseri; drone'un ters dönmesine veya kontrolden çıkmasına yol açabilir. Sigara gibi; basit, küçük nesneleri taşıyabilirsinizi ki onu piyasadaki her drone'un yapabileceğini düşünüyorum (outdoor kullanımlar için yapılanları, çünkü az da olsa rüzgara dirençli olmaları gerekir bu yüzden motorları da güçlüdür). Fakat ekmek gibi dönebilecek, dolanabilecek şeyler zorluk yaratabilir.
Umarım aradığınız, kendinizeuygun bir drone bulursunuz. Piyasada ö şekilde 200-300 TL civarı (şimdi artmış olabilir dolar yüzünden) bir çok drone mevcut. Küçük nesneler taşınabilir o şekilde.

(Şöyle bir şey söyleyeyim; drone ile çatıda kalmış başka bir drone'u geri getirebiliyorlar, yani ekmek de taşırsınız aslında ama sorunlar çıkabilir tabii ki, uyarmak istedim..)

valla dj drone modellerinde o sorun yok eğer menzil dışı çıkarsa otomatik eve dönme protokolünü uyguluyor yada hover moduna geçip yavaş yavaş aşağı inip kullanıcıya nerde olduğunu bilgilendiriyor

wmaraci
wmaraci

Altay Altay MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

valla dj drone modellerinde o sorun yok eğer menzil dışı çıkarsa otomatik eve dönme protokolünü uyguluyor yada hover moduna geçip yavaş yavaş aşağı inip kullanıcıya nerde olduğunu bilgilendiriyor

Dediğinizde haklısınız fakat dengesi bozulan veya pervanesine poşet dolanmış bir drone'dan değil eve gelmesini; havada kalmasını bile bekleyemezsiniz..

PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Altay adlı üyeden alıntı

Dediğinizde haklısınız fakat dengesi bozulan veya pervanesine poşet dolanmış bir drone'dan değil eve gelmesini; havada kalmasını bile bekleyemezsiniz..

drone modelinde özel koruma bulunur fakat poşet takılması bizim insanlrımızın doğaya karşı tutumu yapacak bir şey yok

saygilihosting saygilihosting Yazılım Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 61 / 36
  • Ticaret 12, (%100)

Ozi adlı üyeden alıntı

:D Drone'u nasıl kaybettiniz hocam o nasıl oluyor yahu :)

video gayet net açıklıyor sanırım :D

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)

video gayet net açıklıyor sanırım :D

Demek sonrasında kayboldu gitti he :D

saygilihosting saygilihosting Yazılım Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 61 / 36
  • Ticaret 12, (%100)

Ozi adlı üyeden alıntı

Demek sonrasında kayboldu gitti he :D

Aynen öyle oldu sadece kumanda kaldı elimde :D

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)

Aynen öyle oldu sadece kumanda kaldı elimde :D

Yahu hala gülüyorum nasıl kaybettin onu öyle :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al