-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kumandanın menzilinden dışarı çıkınca kafasına göre uçmaya başlıyor sanırım helikopter almıştım aynıı bana oldu ağaca çarptı param parça oldu :D
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Valla o tür modelleri pek incelemedim ve güvenemiyorum açıkçası. Fakat tekrar bir düşününce; ekmek gibi büyük hacimli nesneleri taşırken şöyle sorunlar oluşabilir. Bu tür sorunlarla iç mekanda karşılaşmazsınız fakat dışarıda yaptığınız kullanımlarda karşılaşabilirsiniz; o da rüzgar etkeni. Büyük nesneler (ki poşet ile taşınabilen nesneler); drone o ağırlığı taşıyabilecek güçte bile olsa, drone'un aerodinamiğini bozacağından ötürü; gerek hatalı kumanda etmeden, gerek şans eseri; drone'un ters dönmesine veya kontrolden çıkmasına yol açabilir. Sigara gibi; basit, küçük nesneleri taşıyabilirsinizi ki onu piyasadaki her drone'un yapabileceğini düşünüyorum (outdoor kullanımlar için yapılanları, çünkü az da olsa rüzgara dirençli olmaları gerekir bu yüzden motorları da güçlüdür). Fakat ekmek gibi dönebilecek, dolanabilecek şeyler zorluk yaratabilir.
Umarım aradığınız, kendinizeuygun bir drone bulursunuz. Piyasada ö şekilde 200-300 TL civarı (şimdi artmış olabilir dolar yüzünden) bir çok drone mevcut. Küçük nesneler taşınabilir o şekilde.
(Şöyle bir şey söyleyeyim; drone ile çatıda kalmış başka bir drone'u geri getirebiliyorlar, yani ekmek de taşırsınız aslında ama sorunlar çıkabilir tabii ki, uyarmak istedim..)
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
darkthepro adlı üyeden alıntı
valla dj drone modellerinde o sorun yok eğer menzil dışı çıkarsa otomatik eve dönme protokolünü uyguluyor yada hover moduna geçip yavaş yavaş aşağı inip kullanıcıya nerde olduğunu bilgilendiriyor
Dediğinizde haklısınız fakat dengesi bozulan veya pervanesine poşet dolanmış bir drone'dan değil eve gelmesini; havada kalmasını bile bekleyemezsiniz..
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net