Çözüm zaten oradaki mesajda yazıyor.
DNS sunucusu Yandex robotuna yanıt vermedi, bu yüzden site indekslenemedi ve arama sonuçlarında yer almıyor. Lütfen kontrol formunu kullanın.
Sunucu HTTP 200 kodu veriyorsa, site 2 hafta içinde indekslenmeye başlanacaktır, bundan sonra mesaj yenilenecektir. Sunucuyla bağlantı kurulamıyorsa, sorunu gidermek için hizmet sağlayıcınıza ya da hostunuza başvurmanız gerekir.
İşin özü hosting sağlayıcınıza başvurun.
Kolay gelsin.
DNS sunucusu Yandex robotuna yanıt vermedi, bu yüzden site indekslenemedi ve arama sonuçlarında yer almıyor. Lütfen kontrol formunu kullanın.
Sunucu HTTP 200 kodu veriyorsa, site 2 hafta içinde indekslenmeye başlanacaktır, bundan sonra mesaj yenilenecektir. Sunucuyla bağlantı kurulamıyorsa, sorunu gidermek için hizmet sağlayıcınıza ya da hostunuza başvurmanız gerekir.
İşin özü hosting sağlayıcınıza başvurun.
Kolay gelsin.
Peki Hocam Teşekkürler
Ek Olarak:
aynı sorun bende var indexlemiyor bi türlü :) hepsi indexledi yandex yerinde sayıyor
5 Site Kullandım Yandex Hep Ben Kayıt Ettim Ama Hicbirinde Bu Sorunla Karsılasmadım :D bu ilk oldu ve hayla çözülmüş deyil ama bekleyek bakalım 2 hafta bekle dediler ama ben ümiti deyilim
Ek Olarak:
yandex web masterdan bakıyorum 3200 index var ama analizlerde 0 gözüküyor
Webmasterdan Gözükürse iyi boşver analizleri bende webmaster indexlenme 1 :D hicbirsey yok