cliaweb adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

1- Dns açısından şurada yer alan hataları hosting sağlayıcınıza bildiriniz http://intodns.com/ingilizceyaziyorum.com

2- Sunucu çok meşgul görünüyor. Hosting sağlayıcınızdan farklı bir sunucuya transferinizi isteyebilirsiniz.

3- Eğer bu sorunun sağlayıcınız tarafından sunucuda olmadığı tespit edilmiş ise size ayrılan işlemci limitine ulaşmış olabilirsiniz. Bu durumda ek işlemci tahsisi talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla ...

Hosing şirketi dns için dediklerinizi bildirdim ama bizden kaynakli olsa aynı sunucudaki diğer sitelerde de bu sorun olurdu diyorlar. Anlamadım gitti bu işi. Sunucudaki diğer siteler açılıyor gerçekten ama ben de niye sorun boyle sürekli yazılımsal diyorlar. 2 ay önce de mecburiyetten 3 4 gun beklemistim kendiliğinden çözulsun diye.

Ek Olarak:

Gokaycan adlı üyeden alıntı

yapman gereken çok basit arkadaşım hostu değiştireceksin senelik 10 lr ya bile host var

İşin garibi iyi bir firmadan çok da düşük fiyatı olmayan bir hizmet aldiğımızdan insanın içine biraz oturuyor. Site donemlik oldugundan okullarin açılmasiyla birlikte hitler artıyor belirgin bir şekilde ama insanlar giremeyecekleri için bu bana gelir problemi yaşatacak çok fazla