lostyazilim
tr.link

3 Ayda 9K Kazanan Sitemi Ne Kadara Satabilirim ?

43 Mesajlar 5.090 Okunma
acebozum
tr.link

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar biraz abartmış sanırım :D Yanlış anlaşılmasın da 3k öyle aman aman bir para değil. Gerçi site tr ise yine de iyidir. Sektör önemli ve kazanç yönteminiz önemli satış için siteyi görmeden de bir şey söylenmez ama 6 aylık baz alınırsa ve ortalama aylık 3k veriyorsa 18-20 bin gibi bir rakama satabilirsiniz sitenin sıkıntısı yoksa.

3k kazanan bi siteye 20k mı veriyosunuz cok komik bir rakam. en az 10 katına gider oda en az 30k yapar. ki aciliyet yoksa bu parayada satılmaz hangi ülkede yasıyorsunuz da 3k aman aman para değil diyosunuz anlamıyorum gerçekten :)

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
wmaraci
reklam

dervis11 dervis11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 50 / 23
  • Ticaret 3, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Dostum bence bu işler için az bile kaba bir hesapla iyi bir kategoride güzel bir site bu parayı çok rahat çıkarır. Gözümüzde büyütüyoruz başka bir şey değil bence.

Haklısın hocam ben daha yeni ve cahilim :D o yüzden bana öyle geliyor.Varsa üstadlarımızdan taktikler beklerim.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

Yasin Ergül adlı üyeden alıntı

3k kazanan bi siteye 20k mı veriyosunuz cok komik bir rakam. en az 10 katına gider oda en az 30k yapar. ki aciliyet yoksa bu parayada satılmaz hangi ülkede yasıyorsunuz da 3k aman aman para değil diyosunuz anlamıyorum gerçekten :)

Güzel kardeşim bak üst mesajlara bu para devede kulak deniliyor. Ben de kral değilim de abartmayın yani. Bu kadar insanın bu işle uğraşması keyfinden değil kazancın çok iyi olmasından. E sen işini bilmezsen bilip bilmeden girişirsen bu işlere aaaa 3k deli para dersin. Ben de sana hayır değil diyorum. Siteyi görmeden bişey denemez dedim siteyi görmek lazım dedim 6 aylık baz alınırsa dedim. Anlamadan dinlemeden niye atlıyorsunuz. Allah daha çok versin de şu işlerle adam akıllı uğraşıp da 3k kazanmayan insan kusura bakmayında başka işlere yönelsin bence. Bugün bir ev kirası min 700 tl bir siga..a 7-8 tl bir yemek 10-15 tl böyle bir ülkede yaşadığım için 3k hiç de aman aman bir para değil.

apocanhi apocanhi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)
Birbirimizi kırıcı şeylere hiç gerek yok arkadaşlar lütfen, dediğim gibi diğerlerinin yanında benimki devede kulak kalıyor günde 20 K kazanan insanlar tanıyorum ben Allah hepimize daha çok versin daha fazla kazanalım hepimiz inşAllah. Benim amacım hava atmak bilmem ne değildi sadece kazancımla neler yapabilirim ya da satsam nasıl olur gibisinden fikirler almak için açtım.

wmaraci
wmaraci

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Hocam satacağınız site sadece hit'e bağlı değildir. Sektör çok önemlidir ki bir okadar geliride önemlidir. Yüksek bir fiyata satmak için bu 3 şartın iyi olması gerekiyor. 30 bin tl değil 200 bin tl ye bile alıcı bulabilirsiniz.

feryadbaris feryadbaris WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Amatör olarak video edit
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
günlük 2 tl kazanırım diye adsenseye başvurdum 1 haftadır cevap bekliyom bu yazıyı görünce hayata küstüm
aykutvrl

kişi bu mesajı beğendi.

amatör video edit

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)
Değerli arkadaşlarım site, içerik ve sektör hakkında rekabet açısından hiçbir şekilde bilgi vermiyorum bu konu için şimdiden özür dilerim PM ile bu şekilde bilgi istemeyiniz lütfen. Daha önce satış yapacağım bir siteyi verdim bu şekilde anti seo bile yaptıran değersiz arkadaşlarım oldu o yüzden lütfen bilgi istemeyin. Satış yapacak olduğum zaman direk elden teslim yapacağım sanal üzerinden satışını gerçekleştrmeyeceğim.

53456 53456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1174 / 895
  • Ticaret 20, (%100)
Ne sitesi çok merak ettim.

exp1239 exp1239 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Proğramcılığı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)
kusura bakmayın ama pek inandırıcı gelmedi :( 30 bin borcun varsa 10 ayda ödersin zaten daha neyin kafası ? 1 yılda 1 araba alırsın bu siteyle tabi ortada bir site varsa .

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

exp1239 adlı üyeden alıntı

kusura bakmayın ama pek inandırıcı gelmedi :( 30 bin borcun varsa 10 ayda ödersin zaten daha neyin kafası ? 1 yılda 1 araba alırsın bu siteyle tabi ortada bir site varsa .

Bunu yapmak istemiyordum, kimseyi inandırmak zorunda da değilim fakat buyurun kanıtı bu saatten sonra da ister inanırsınız ister inanmazsınız.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al