Resimlerinize Dikkat! Telif Hakkı İçeren Resim..
Arkadaşlar önemli noktalardan biri de bu site de telif hakkı olan resim bulunmasıdır. Telif hakkının olduğunu nereden anlayacağınızı bilemem, ancak resimlerinizi siteye eklerken genellikle google görseller kullanıyoruz. Resim bulduktan sonra Google bize uyarıyor dikkat edersek alt tarafta "Görseller telif hakkına tabi olabilir." bunun için pixabay.com vb. ücretsiz servisler kullanarak resim ekleyin.

Temayı değiştirip de deneyin!
AdSense temanızı beğenmemiştir kullanıcıya yönelik değildir veya tamamen reklama göre hazırlanmış temadır. Sade ve klasik siteyi yormayan hızlı temalar dan kullanın. En kolayından wordpressin ana temasını editleyerek güzel bir şekil de 1 hafta kullanın. AdSenseye başvurun şansınız daha çok artacaktır.

Hiç olmassa, Sil Baştan!
Arkadaşlar, sitenizin resimleriyle içerikleriyle veya temasıyla uğraşmak istemiyorsanız. Sıfırdan bir site açın wordpress ana temasını kullanın tüm resimleri pixabay.com gibi servislerden alın dış linki sadece google.com olarak verin. 1 ay boyunca günde 200 kelime yayınlayın (2 makale 100x2 veya tek makale 200 kelime) 1 ayın sonunda başvurun %100 hesabınızı alacaksınız. Tabi ki aldıktan sonra asıl siteye reklamlar ekleyeceksiniz. Diğer siteye de istediğinizi yapın. Ben genellikle satıyorum.

Hep AdSense alıp sattım bu taktikler ile siz de yararlanın ama genellikle son taktikle %100 güven veriyorum... Hayırlı günler