lostyazilim

Asus Zenfone 2 Laser Ayrıntılı İnceleme + Video

16 Mesajlar 3.841 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

sezaiacima adlı üyeden alıntı

Bende bir sürü notebook alıp değiştirdim ama en iyiler, genelde Asus çıktı.

valla hocam en iyi asus laptoplarını koyun diyinki bu böyle oyun, iş istasyonu , klasik getirin diyin bu en iyisi diyin ben karşılaştırmaya hazırım her şeyi geçtim msi gaming serisinde tam donanımlı veriyor yani şöyle

mouse
kulaklık
mouse altlığı
ekran kiti
ekran temizleme kiti
çanta
bonus oyun
ve +1 yıl garanti

ben asustan 2 tane gaming ürünü aldım 2 side bozuk çıktı birinde ekran kartı birinde ise harddisk sorunluydu para iadesiyle msi aldım ve yıllardır msi kullanıyorum şu ana kadar hiç teknik servislik bir şey arıza çıkarmadı, tabi temizlik , bakım dışında bunlar normal şeyler

size şunu söyleyebilirim asus güzel mi evet iyi , ama destek merkezi hiç iyi değil adamların bi beni dövmediği kalmıştı , bide yazılımsal hatalarla çok karşılaşıyorsunuz, fabrikasal hatalarda cabası oluyor, örneğin modemim vardı eski sürümünde çalışmadı ama yeni sürümünde sıkıntı yoktu, asus laptoplar zaten biliyorsunuz , asus zenfone ler bir ara yazılımsal hata yüzünden sıkıntılıydı

wmaraci
reklam

sezaiacima sezaiacima WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı merkezi
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 33 / 58
  • Ticaret 1, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

valla hocam en iyi asus laptoplarını koyun diyinki bu böyle oyun, iş istasyonu , klasik getirin diyin bu en iyisi diyin ben karşılaştırmaya hazırım her şeyi geçtim msi gaming serisinde tam donanımlı veriyor yani şöyle

mouse
kulaklık
mouse altlığı
ekran kiti
ekran temizleme kiti
çanta
bonus oyun
ve +1 yıl garanti

ben asustan 2 tane gaming ürünü aldım 2 side bozuk çıktı birinde ekran kartı birinde ise harddisk sorunluydu para iadesiyle msi aldım ve yıllardır msi kullanıyorum şu ana kadar hiç teknik servislik bir şey arıza çıkarmadı, tabi temizlik , bakım dışında bunlar normal şeyler

size şunu söyleyebilirim asus güzel mi evet iyi , ama destek merkezi hiç iyi değil adamların bi beni dövmediği kalmıştı , bide yazılımsal hatalarla çok karşılaşıyorsunuz, fabrikasal hatalarda cabası oluyor, örneğin modemim vardı eski sürümünde çalışmadı ama yeni sürümünde sıkıntı yoktu, asus laptoplar zaten biliyorsunuz , asus zenfone ler bir ara yazılımsal hata yüzünden sıkıntılıydı

Teknik servis yönünden eksiklikler var bende karşılaştım zamanın. Gaming serisi olarak ROG serisi var biliyorsunuzdur. Gerçi ben Asus bilgisayarların daha çok orta derece kullanıcılar için olan modelleri hakkında onları söyledim. Üst seviyelerde haklı olabilirsiniz birşey diyemem. Zenfone lara gelince yazılımsal hatalar olmasa gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Sanırım güncelleme dağıtan ekipte bir takım sorunlar var.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Teknik servis yönünden eksiklikler var bende karşılaştım zamanın. Gaming serisi olarak ROG serisi var biliyorsunuzdur. Gerçi ben Asus bilgisayarların daha çok orta derece kullanıcılar için olan modelleri hakkında onları söyledim. Üst seviyelerde haklı olabilirsiniz birşey diyemem. Zenfone lara gelince yazılımsal hatalar olmasa gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Sanırım güncelleme dağıtan ekipte bir takım sorunlar var.

katılıyorum yazılımsal olarak eksikleri var bende modem vardı yeni sürüm bekledim durum düzelsin diye normalde çok iyi modem , bide dediğiniz gibi teknik servis çok iyi değil , ben gaming versiyonlarını kullandım, o yüzden dedim msi diye, telefon açısından evet baya iyi diyorlar bana ait olan bir zenfone kullanmadım sadece arkadaştan falan f/p ürünü
sezaiacima bypangea

kişi bu mesajı beğendi.

bypangea bypangea Dert Etme Dua Et Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

Yazılımsal sorunlar dışında çok iyi performans verdiğini söyleyebilirim.

wmaraci
wmaraci

haliltas63 haliltas63 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Elektronik
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 17 / 116
  • Ticaret 3, (%100)
kardeşim, çok güzel bir anlatım olmuş eline sağlık. :)
bypangea

kişi bu mesajı beğendi.

bypangea bypangea Dert Etme Dua Et Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

haliltas63 adlı üyeden alıntı

kardeşim, çok güzel bir anlatım olmuş eline sağlık. :)

Teşekkürler Dostum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al