cihatnet adlı üyeden alıntı

Ben sistemi hala anlamadım:)
Yazıyı okudum ama hala jeton düşmedi:D

Kısaca şunu sorayım. Bidipuan aldım. Ve verdim bidele bidile dedim.
Artırma bitti zaman ve ürün bende kaldığı zaman, ürünü evime getiren kargo'ya bir tek kargo ücreti verdeceğim dimi?

Birde sanırım, biri sizin verdiğiniz teklifin üstünü verirse biti puanınızı geri gelmiyor?

Şimdi bir ürün var sitede ve 2 dakikalık geri sayımda. Üye oldunuz ve hiç bidiçipiniz yok. Bidiçip: Sitede geçerli olan ve ürünün fiyatını 0.01 TL artırmanıza yarayan site parası diyebiliriz. İlk önce bidiçip alacaksınız. Ondan sonra açık artırmada ürünün fiyatını artırabilirsiniz. Şimdi 2 kişinin ürünün fiyatını arttırdığını düşünelim bir o artırdı bir diğeri artırdı. En sonunda biri sıkıldı ve bıraktı bıraktığında (atıyorum) ürün 30.53 TL'de idi daha sonra siz artırdınız ve 30.54TL oldu ve geri sayım 2 dakikadan geriye saymaya başladı 01:59, 01:58, 01:57.......00:05, 00:04, 00:03, 00:02, 00:01, 00:00 ve ürün sizde kaldı yani siz o ürünü 35.54 TL verip almaya hak kazandınız. Bundan sonra yapacağınız işlemler ürünün fiyatını ödeyip (35.54 TL) kargo parasını ödeyip firmanın kargolamasını beklemek.
Tekrar hatırlatıyım 23-30 ocak arası ürün tutarını ve kargo parasını bidicin.com karşılıyor. Daha fazla bilgi almak için Sık Sorulan Sorular