Kotil adlı üyeden alıntı

Ustad ortsda emek var kotude olsa iyide olsa ama biraz daha net olabilirdi .
Yazili olarak pmden anlatirsaniz sevinirim
Bide burdaki amac ne ustad ? Sadece baslarini degisiyorsunuz sanirim digerleri ayni ?
Hiçbir sey anlamadim .

Ne iolursa olsun ortada emek bulunuyor Elinize saglik .


HOCAM youtube dan izleyin açıklama kısmında link var ordan indirin bakın anlayacaksınız. Saolun

Ek Olarak:

NTBol adlı üyeden alıntı

Çekemeyen anten taksın. Teşekürler hocam. İyi bayramlar.


Allah razı olsun kardeşim :)

Ek Olarak:

Caesar adlı üyeden alıntı

Ne yazık ki anlatamadın beceriksizliğini özlü sözle düzeltmek istedin sana olmamış demiyoruz yanlışlarını söylüyoruz ama sen anlamamak için ısrarla uğraşıyorsun.

Sultanahmet hikayesini araştırana kadar hangi programları kullanacağını araştırmış olsaydın güzel işler yapıyor olabilirdin.

Bu konuya son mesajım.

Saygılar.

Dikkat ettiyseniz bende ya benim videom çok güzel demiyorum beğenen beğendim butonuna bassın beğenmeyende beğenmedim butonuna. Videomdaki eksikleri biliyorum ancak güzel abicim bilgiyi isteyen insanlar böylede alıyor onu. Bende diyorum ki benim cevaplarımı ukala buluyorsanız kendi sorularınıza bakın. Sakalıma takıyorsunuz, sanane benim sakalımdan ister video çekerim ister pilavlı gün yaparım. Hangi ecnebiyettensin bilmiyorum ama biz müslüman insanlarız. Benim daha önceki videolarıma eleştiriler yapıldı ancak eleştiri yapmasını bilene güzel cevaplar verdim. Etkiye tepki. Ben iyi yapıyorum demiyorum yapıyorum isteyen izlesin, izlemek zorunda değilsin, daha güzelini sen yap senin kini izleyelim. Senin becerikli halini görmek isteriz. Yine de Allah razı olsun, her yerde sizden bi tane oluyor. Aratmıyorsunuz. İYi çalışmalar.