Hocam ben de tam bunu tavsiye edecektim. Benden önce davranmışsınız. Ben de almayı düşünüyorum da size bir kaç soru sorayım, SD kart taktınız mı , taktıysanız sistemde herhangi bir yavaşlık oluşturuyor mu yoksa rahatlıkla kullanıyor musunuz ? Bir de nereden, ne kadara aldınız ?
Benim bu telefonu tavsite etmemin sebebi güncel bir model olması, 64 Bit 8 çekirdekli bir işlemci ve 2 GB RAM'e sahip olması.
Benim bu telefonu tavsite etmemin sebebi güncel bir model olması, 64 Bit 8 çekirdekli bir işlemci ve 2 GB RAM'e sahip olması.
SD kart taktım evet ama sistem de her hangi bir yavaşlama olmadı. Çok rahat bir şekilde hızlı kullanıyorum. zaten ben telefonu alırken ilk önce hızını ve kontrollerini kurcaladım çünkü daha öncesinde samsung trend kullanıyordum ve beni öldürüyordu donmasından dolayı. :) Telefonun tek problemi oyun oynarken fazla ısınıyor ama korkutucu bir ısı değil. Isındığı halde telefonda her hangi bir donma veya yavaşlama olmuyor. Ön ve arka kamerası gayet iyi. Sorunsuz ve jet hızıyla da olmasa gayet hızlı kullanıyorum :) ayrıca ben evkurdan aldım. normal fiyatı ile. 1.100 TL'ye aldım. taksitle beraber.
Ek Olarak:
Operatör telefonu almam hocam. Türk markaların telefonlarını da almam. Yani iyi olsa da almam. Öneriniz için teşekkürler :)
Bu modelleri değerlendiriyorum teşekkürler. Karşılaştırma için epey.com da iş görüyor.
Şarjı konusunda nasıl hocam? 2400 mAh batarya ne kadar götürüyor sizi?
Önceki mesajlarda bir arkadaş daha önermişti ama gmd'den dolayı bir ön yargım var açıkçası. Şarj soketi bozuldu ve sar değeri konusunda bir sürü tartışma oldu. Malzeme kalitesinden dolayı incelemek için getirmeyen kanallar bile var. Fiyatı uygun ama almayacağım.
Bu modelleri değerlendiriyorum teşekkürler. Karşılaştırma için epey.com da iş görüyor.
Şarjı konusunda nasıl hocam? 2400 mAh batarya ne kadar götürüyor sizi?
Önceki mesajlarda bir arkadaş daha önermişti ama gmd'den dolayı bir ön yargım var açıkçası. Şarj soketi bozuldu ve sar değeri konusunda bir sürü tartışma oldu. Malzeme kalitesinden dolayı incelemek için getirmeyen kanallar bile var. Fiyatı uygun ama almayacağım.
Sarj konusu oldukça iyi hocam. 2 günü rahat cıkartıyorum. İnternet açık olduğu halde.