Merhaba,

Hocam her şeyden önce Teknoloji Uzmanı olarak yazıyorum.

LG G2 - Hali hazırda halen geçerliliğini koruyan bir cihaz, 2.3 Ghz İşlemci 2 GB Ram ve 3000 Mah batarya ile alınabilir bir cihaz özellikle de şuan ortalama yazdığınız fiyatta 32 GB hafıza ile satılıyor olması diyebilirim.

Asus Zenfone 2 - Çözünürlük ve estetik kaygın yoksa alınabilir. 4 GB Ram akıcı bir kullanım sağlayabilir. Lakin, dönem dönem servise göndermen gerekebilir. Asus'da bazen kronik sıkıntılar yaşanabiliyor.

General Mobile - Sadece uzak dur.

Sony M4 Aqua - Toza ve suya karşı biraz daha dayanıklı bir cihaz diyebilirim. Lakin eğer bulabilirsen bu cihazın bir alternatifi olarak Sony Xperia Z1 'i de tercih edebilirsin. Bildiğim kadarıyla, Z1 M4 Aqua'ya göre daha ucuz durumda. Lakin, M4 Aqua 'da yine servise aldığımız cihazların arasında yer alıyor. Ama M4 Aqua ve Z1 cihazlarından fazlasıyla memnun olan insanlar da mevcut.

Samsung 'da bu cihaza alternatif olarak, J7 serisi var diyebilirim. 2 GB Ram var yine üzerinde, ve 4G desteği olan ön kamerasında flaş bulunan alternatif bir cihaz.

Dip Not: Ortalama kalitede aldığınız x marka bir cihazdan 4G için çok fazla performans beklemeyin. Ayrıca, zaten operatörlerin de 4G için tam anlamıyla hazır olduğunu düşünmüyorum.