Bull Bulut adlı üyeden alıntı

Öncelikle konuya sonradan dahil olduğum için af ola.

Açıklama yapmadan önce yorum yapıp konuyu bilmeyen arkadaşları ufak bir bilgilendireyim.

NTT GAME Sahibi olarak kendini tanıtan arkadaşımızın, kardeşimizin yaşı 16 belkide şuan 17 olmuştur. Patent ve lisans hakkı yoktur. Bizden zamanında yardım istemişti. Siteme DDOS Güvenlik koyarmısın, hostingi ayarlarmısın, tasarım da yardımcı olurmusun vb.

Bir çok kez bu işlemlerde yardımcı olmadık. Resmini çekip attığı konuşma olayın son noktasıdır. O skype adresi firma ismiyle değildi. Farkederseniz Kişi Listesinde bile değilim. Sonrdan özel şahsi kullandığım skype adresini firmaya bağladım. 7 Tane teknik destek ekibim var 4 gündüz 3 gece olmak üzere. Bizim işimiz gücümüz yok bir tane NTT GAME benim diye ortaya palavra atan insanla uğraşıcağız. Üstelik müşterimiz dahi değilken.

Yorum yaparken konuyu biraz daha derinden düşünün derim.
Bull Bulut bu tarz laflarla karalanıcak bir şirket değildir.

Sitemizde adresimiz telefonlarımız herşeyimiz yazmakta, gelip görebilirsiniz..

İYİ FORUMLAR
BURAK ODA

Ne olursa olsun siz ona mahalle ağzıyla cevap vermiş misiniz evet buda sizin kalitenizi düşürmüş. İsim alan hakları ona ait olmaya bilir. Yinede siz kurumsal bir şirketseniz uslubunuzu bozmadan cevap vermek zorundasınız vatandaş sizi çok mu zorluyor parasını hesabına iade edip yedeklerini yollayıp engelleyin bunuda mı biz söyleyelim.