lostyazilim

Yandex Toloka Kullananlar

36 Mesajlar 7.030 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Bore3 Bore3 C++ Gray Hat Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Bence beceri puaniniz düşük bundan kaynaklanabilir benim puanım 66.8. Sürekli bende görsel elleme ve aynı web sayfaları berileme gorevi var.

wmaraci
reklam

yasinsir yasinsir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 8 / 16
  • Ticaret 3, (%67)
Benim puanım 48.2 0.01$ görevler var bir kaç tane ama fiyatı az ama yapması 10 saniye bile sürmüyor yani görev uzunluğuna göre veriyorlar ücretleri fakat insanın yapması gelmiyor içinden işte :)

dadaskral dadaskral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)

yasinsir adlı üyeden alıntı

Benim puanım 48.2 0.01$ görevler var bir kaç tane ama fiyatı az ama yapması 10 saniye bile sürmüyor yani görev uzunluğuna göre veriyorlar ücretleri fakat insanın yapması gelmiyor içinden işte :)

hocam ordan kazandığım 10 tl bile kardır tarafından bakıyorum ben zevkle yapıyorum tüm görevleri.Paypal açıldıktan sonra hiç ödeme aldınızmı acaba ?

Klzmoon Klzmoon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek IU.UX / Motion graphic design
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 222 / 176
  • Ticaret 0, (%0)
görev gelmemesinden şikayetçiyseniz en az ortalamanızı 8.0 seviyesinde tutmalısınız. Ortalama puan hacminiz yüksekse haftada en az 3 görev gelecektir. Bunların arasında bazen 0,02 Dolarlık işlemler oluyor. Kısacası ortalamanızı yüksek tutun 1.00 Dolar kazandıktan sonra görevden çıkmayın yapabildiğiniz kadar yapın öyle çıkınki ortalamanız düşmesin aksine yükselsin. Gene görev gelmiyor diyorsanız yandex tarafından gönderilecek görev kalmamış anlamına gelir. Lütfen sabırlı ve iyi çalışmalar gerçekleştirin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)

Klzmoon adlı üyeden alıntı

görev gelmemesinden şikayetçiyseniz en az ortalamanızı 8.0 seviyesinde tutmalısınız. Ortalama puan hacminiz yüksekse haftada en az 3 görev gelecektir. Bunların arasında bazen 0,02 Dolarlık işlemler oluyor. Kısacası ortalamanızı yüksek tutun 1.00 Dolar kazandıktan sonra görevden çıkmayın yapabildiğiniz kadar yapın öyle çıkınki ortalamanız düşmesin aksine yükselsin. Gene görev gelmiyor diyorsanız yandex tarafından gönderilecek görev kalmamış anlamına gelir. Lütfen sabırlı ve iyi çalışmalar gerçekleştirin.

anladım hocam 1 hafta önce hiç gelmiyordu bu aralar gelmeye başladı sıkıntı yaşamıyorum.Yandex toloka hakkında bilginiz varsa bi kaç şey sorabilirmiyim özelden ?

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
İlk çıktığı zaman haftada 9-10 dolar yapılıyordu 3 paypal hesabı ile ayda 100 dolara vurdurmuşluğumuz var. Ancak arkadaşların da dediği gibi bilindikçe ücretler düştü görevler azaldı, biz de bıraktık :)

Klzmoon Klzmoon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek IU.UX / Motion graphic design
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 222 / 176
  • Ticaret 0, (%0)

dadaskral adlı üyeden alıntı

anladım hocam 1 hafta önce hiç gelmiyordu bu aralar gelmeye başladı sıkıntı yaşamıyorum.Yandex toloka hakkında bilginiz varsa bi kaç şey sorabilirmiyim özelden ?

Tabi sorabilirsiniz, bilgim dahilinde yardımcı olmayı isterim.

yasinsir yasinsir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 8 / 16
  • Ticaret 3, (%67)

dadaskral adlı üyeden alıntı

hocam ordan kazandığım 10 tl bile kardır tarafından bakıyorum ben zevkle yapıyorum tüm görevleri.Paypal açıldıktan sonra hiç ödeme aldınızmı acaba ?

Yok 8 dolarlık istek attım 2 gün önce ama henüz gelmedi ama normal karşılarım çünkü önceki isteklerden daha fazla istek vardır paypal açıldıktan sonra

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Merhaba, şuan bende para kısmında 19 cent yeşil kısım var gri kısım 0 bu ne anlama geliyor ? PayPal için minimum para çekme sınırı nedir ?

• Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)

Lagger adlı üyeden alıntı

Merhaba, şuan bende para kısmında 19 cent yeşil kısım var gri kısım 0 bu ne anlama geliyor ? PayPal için minimum para çekme sınırı nedir ?

onların ne olduğunu bende bilmiyorum hocam.Alt sınırda 5 dolar oldu diye biliyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al