Maharaja adlı üyeden alıntı

Tl cinsinden yatırım yapan herkes kârda. Ztn Tr de yatırımcı için başka seçenek yok ons yatırım imkanı sunmuyor diye biliyorum bankalar. Vahlayan falan yok haliyle.Rüyadan uyanın :)


sen yenısın sanırım bu yatırım işlerinde ? 2012 de 1800 den altın alarak yarırm yapan insanlara sen anlat o hikayeleri.. yıl 2015 ve altın şu an 1100 lerde..grafik var , analiz var kafamdan yazmıyorum ben bu düşünceleri..kendine gel..şimdi bu ınsanlar 3 yılda kar mı yapmış yoksa zararmı? adamın 1800 lirası olmuş 1100 lıra !!

bugun dünyanın en buyuk altın yatırımcısı 25 mılyar dolar zarardan sonra, ben artık altın işinde yokum diyorsa orda bir düşüneceksin..altına artık eskisi gibi ragbet yok arkadaşım..

ha sana şunuda söyleyim , altını 1 yıl sonra 800 bandında görürsen hiç şaşırma arkadasım..artık dunya da yatırımcılar alternatif yatrım araçlarına yönelmiş durumdalar..illa ki yatırımmı yapmak ıstıyorsun git dolara bas paranı..6 ay sonra dolar 3. 5 lira..ülkede bu kadar risk ve problem varken dövüzden başka karlı bir tane yatırım aracı yok...

bakış açısı olayı hep bunlar, bu işlerde para kaybetmeden ne demek ıstedıgımı anlayamazsın..para kaybediceksin ki bakış açını degiştirebilesin..ha altın kazandırmazmı ara ara ? kazandırır tabıkıde ama anca artık toplarsın piyasada