lostyazilim

Sitemi wordpress'e taşıyorum

7 Mesajlar 874 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Taşıyorum ama şuan blogger'da özel alan adımda kayıtlı. Hosting sitesinden domainimi yazmamı istiyor. Şimdi domainimi oraya yazarsam hosting açılınca alan adım boş mu görünür?? blogger'dan iptal edeyim mi özel alan adını? Acil yardım bekliyorum bu konuda.

Bu arada dışa aktar dediğimde bütün yorumlar ve bağlantılar falan hepsi wordpress'e geçer mi arkadaşlar

Selamunaleyküm.
wmaraci
reklam

Nysme Nysme Özgün İçerik Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** I**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
blogger'dan .com uzantısını iptal et. Blogspot.com'a dönsün. Zaten bloggerın hostuda domainide bedava.

.com domaini host'a bağla.
wordpress ile .com domaini kullan.

iyi çalışmalar :)
gokenim nokta

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

Nysme adlı üyeden alıntı

blogger'dan .com uzantısını iptal et. Blogspot.com'a dönsün. Zaten bloggerın hostuda domainide bedava.

.com domaini host'a bağla.
wordpress ile .com domaini kullan.

iyi çalışmalar :)

Hocam tüm dosyaları ftp'ye atınca neden böyle bi hata alıyorum? dnsleri de yönlendirdim.

Selamunaleyküm.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Hostu alırken oraya alan adınızı girmeniz alan adınızın oraya yönlenmesini sağlamaz sadece hostun alan adına yönlenmesini sağlar. Yani alan adınız halen blogger'a yönlendirilir.

Siten eğer imzandaki site ise, neden windows işletim sistemi seçtiğini merak ediyorum isimtescil linux sunucularda cPanel kullanıyor fakat sitenda şuan Plesk panel mevcut yani Windows işletim sistemi (isimtescil için). cPanel ve Linux senin için daha uygun WordPress Windows sunucuda PHP tam performans veremeyebilir tavsiye edilmez.

gokenim adlı üyeden alıntı

Hocam tüm dosyaları ftp'ye atınca neden böyle bi hata alıyorum? dnsleri de yönlendirdim.

Host alınacak en son firmalardan birinden almışsın, yolun başnıdayken iade edebiliyorsan et edilmiyorsa rica et bari Linux hosta taşısınlar seni.

WordPress kurulumda falan yardımcı olabilirim istersen skype ekle "****". Sorabilirsin takıldığın yerleri yardımcı olurum ;)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** I**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
bu işlemi günü gününe yaptıgın için.
Benim şahsi düşüncemi sorarsan, ev taşıdıktan sonra bile internettidir yok telefonudur odur budur 1 haftada zor geliyor.
site nasıl hemen gelsin kendine, beklemede kal derim ben (1 hafta) yada tam profesyonel dns ayarları yapan bir ekip arkadaşı bulabilirsin :)
gokenim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Hostu alırken oraya alan adınızı girmeniz alan adınızın oraya yönlenmesini sağlamaz sadece hostun alan adına yönlenmesini sağlar. Yani alan adınız halen blogger'a yönlendirilir.

Siten eğer imzandaki site ise, neden windows işletim sistemi seçtiğini merak ediyorum isimtescil linux sunucularda cPanel kullanıyor fakat sitenda şuan Plesk panel mevcut yani Windows işletim sistemi (isimtescil için). cPanel ve Linux senin için daha uygun WordPress Windows sunucuda PHP tam performans veremeyebilir tavsiye edilmez.

Host alınacak en son firmalardan birinden almışsın, yolun başnıdayken iade edebiliyorsan et edilmiyorsa rica et bari Linux hosta taşısınlar seni.

Tamam linux'e geçiş yaptım.

Ancak hocam ben domainimi hostingime yönlendirme yaptım hala böyle çıkma sebebi nedir? Nasıl yönlendiricem yenisine?

Selamunaleyküm.

• Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** I**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
cname ayarlarını kontrol edebilirmisin ? belki hala blogspot aktiftir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al