-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Asus 4GB Ram'e sahip olan,
ofis programlarını rahatlıkla kullanabileceğim
hızlı makale yazabileceğiz,
bir işlem yaparken donmaması gerekli, şuanki bilgisayarımız chrome'de bir dosya indirirken donma yapıyor.
youtube de sorunsuz video izleyebileceğim laptop arıyorum
önerilerini bekliyorum ve ayrıca teknosa daha uygun gibime geldi sizce öyle mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Asus iyi bir seçim.
Şu notebook işinizi çok rahat görür. Bütçe belirtmemişsiniz ama istanbulbilisim'de 2200 TL
Asus X550JX-XX099D Notebook
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bence 4 gb ram den biraz daha yüksek olması daha avantajlıdır çünkü markadan modele pc de kullanılan fiziksel boyut değişiyor buna etmen olanda işletim sistemi ve bit farklılığı windows 10 64 bit ler kullanılan ram en üst düzeyde tutarken 32 bit ve win 7 gibi sistemler bunu en düşük orana düşürebiliyor, zaten günlük işlerinizde yüklediğiniz programlar 4 gb rami sömürecek , örneğin şuan skype, tarayıcı, steam ve virus programım açık en basitinden windowsun diğer hizmetleriyle kullanılan ram şuan 3 gb ki yapacağınız iş ve işlem arttıkça bu oran artar sizi 4 gb mağdur eder ,geçmişte ideal olabilir ama günümüz için 8 gb en ideali
WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Laptop alacaksanız bence lenovo inceleyin derim. Bir kaç marka kullanmama rağmen lenovo hepsini geride bıraktı bende. 3 yıldır kullanıyorum tek bir kere bilgisayarcıya götürmedim. Fiyat olarak ta çok uygun. Biraz araştırın öyle alın derim. Tabi sizi etki altında bırakmak değil amacım sadece bir öneri hocam.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu