O yüzden attım zaten 3 yıl önceki ile aynı.
***** te mi çalışıyorsunuz? ***** te çalışanlardan daha fazla sahip çıktınız firmaya. Tanıdıklar bile eleştirirken. ***** hizmet verirken ne diyor hız sınırı 16 garanti edilen 8 aldığımız 3. Üstelik hat yeni binada 2 yıllık hat kabloları var. Gereken hızı bile alamıyoruz. Bi indirme yapmamız gerçek anlamda hızı verse 37 dk sürecekken tam 8 saat 17 dakika sürüyor. Bi de bunu akk koyun bakalım nasıl olacak.
Resmen **************lıktır. ***** limitsiz fiber net diye satıyor 10 gün sonra eee beyefendi limitsiz olmayan abonelerle eşit olmanız için AKK uyguladık diyor. O zaman bunun neresi limitsiz? Limitsize limit koymak ancak bizim insanımıza yakışan bir şey. Vaad edilen hızı bile sağlamıyorken, arıza kaydını 5 gün sonra anca işleme alıyorken bi de limit koymak nedir?
Neden insanımızı aptal yerine koyuyorlar? Limitsiz diyip limktlemek sahtekarlıktır.
En basitinden ben sadece tasarım için 50+ GB harcıyorum. Başkası napacaj? Evde 4 kişiyiz hiç yoktan 120 GB intenret gidiyor AKK 70 GB üstüne taahhüt bitince 93 TL kitliyorlar. 200 GB AKK koysan 3 katı fiyat çıkıyor.
Neden sahip cikacak misiz? Bizi aptal yerine koymalarına neden sahip çıkalım?