adı değiştim seni mi kıracam :)

Ek Olarak:

Dorebar adlı üyeden alıntı

Ablacım güzel olma yolunda blogun öncelikle. Lakin deneme yaparken 5-10 tane içerik girsen, ondan sonra deneyerek değişim yapsan daha da güzel olur. Ayrıca bu domaini satın atma :) Baktın Blogger işini kavradın, alakalı paylaşımlar yaparsın :)

şimdilik içerik eklemeye aman kaybetmek istemiyorum öğreneyim en iyisini eklerim zaten :)

Ek Olarak:

Dijiseo adlı üyeden alıntı

Header a da el atarsanız güzel olur derim :)


Bşlığı değştim

Ek Olarak:

webbil adlı üyeden alıntı

Tema çok güzel, ismi daha güzel... Bence şu an giriş için herşey güzel. Konu girince daha belli olur. Tek gördüğüm şu an için sadece logo kısmı..... Logo, anasayfa yazısının üzerine geliyor. Tek sorun o. Bence şu an gidaşat süper.
Not: Logonun anasayfa yazısının üzerine neden gelmiş diye merakdan incelerken ayarını buldum. 1137. ' ci sırada ki pedding ayarına 0 verilmiş... Pedding' i komple kaldırırsanız menu tam oturacak, harika olacak. Başarılar.


evet o logo kısmını kurcaladım kurcaladım çözemedim bi deniyim senin dediğini webbil

Ek Olarak:

pcmerkez1 adlı üyeden alıntı

Bence daha iyi bir tema ile denemeler yapabilirsiniz.Bu tema biraz daha karışık yani ilk başta sade temaları deneyip blogger'i biraz tanımaya başlayın kodlarla uğraşın ve içeriklerinizi eksik etmeyin zamanla oturacaktır zaten...


ben böyle sliderli temaları çok seviyorum sade ve çok karmaşık temaları sevmiyorum hele aşağıya doğru uzun uzadıya giden temaları hiç sevmiyorum hocam

Ek Olarak: yeni adres bu :)
http://bloggerogrencem.blogspot.com.tr/