Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Ticaret Puanı yüksek Üyeler Seçilip, Ben WM Aracında X kişiyim, diyerek dışarıdan birileri dolandırmaya çalışıyor, Başıma geldi, Açtığınız Ticaretin güvenliği için konu altına yorum isteyin, Özel Mesaj vs dikkat edin. Üye olmayanlar **************lık Yapmaya çalışıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
"Örneğin" sözcüğünü ben boşuna eklemedim yorumuma :)
Ayrıca ben sizin mantığınıza göre hareket ettim, siz sebep olan 1. derece kişiyi yaktınız, ben 2. dereceden gidebildiğim kadar gittim. Fazla gittim diye de size abartı geldi. Siz beni anladınız fakat anlamamızlıktan geldiniz şu an
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Herhangi bir görüşme sırasında kişi güven ölçüsünü zaten rahatlıkla belli ediyor.
Skype, teamviewer, cep telefonları, mail adresleri.. Kişisel bir çok iletişim platformundan kişiye ve bilgilerine bir şekilde ulaşılabiliyor iken, yöneticilerin böyle bir sorumluluk altına girmek isteyeceklerini düşünmüyorum; ben olsam girmezdim.
Aslında basit çözümler var, yani crazyboy88 veya angaralı06 gibi bir mail adresi veya sıkılmadan veya çekinmeden kişi cep numarasını veriyorsa 1. ereceden kıllanırım gibi. Basit ama önsezi dolu önlemleri önce kendinize ilke edinmelisiniz ;) ************** profesyonel ise zaten kaçış yok pek; her türlü olur. Gibi gibi..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
bilgisayar hizmetleri
-
-
Ad Soyad