İyi günler,

Biraz düşündüm. Biraz daha.. Bir kaç web sitesi açmayı planlıyordum; Fakat vaz geçip kendimi bu konuya atmaya karar verdim. Bir web sitesi projesi ürettim. Kar amacı gütmeyen bir web sitesi. Bu makaleyi okuyan arkadaşlar lütfen bunu görerek okumaya devam etsinler.

Konumuz; Hayvanlar.

Web sitesini 10 ortak açmak istiyoruz. Genel bir hayvan sitesi olup; Hedefimiz hayvan koruma, Hayvanlar alemi, Hayvan dernekleri vb. gibi kelimelerde google'da ilk sıraya geçmektir. Sizden tek istediğimiz bu projede elinizden gelen birşey varsa (istekler altta belirlendi) bize yardım etmeniz. En küçük 5 lira bile bizim için destektir arkadaşlar.

Site Projesi: Arkadaşlar sitemiz gücel Hayvan haberleri, yardım dernekleri, üyelerimizin yardımları ile gelişecektir. Bunun yanında sitede bağış kutusu olacak, bu bağışlarla '' Site içi yaptığımız yardımları video vb. materyaller ile blogda yayınlayacağız. . '' Kendimize bir tablo cizip yapabildiklerimizi sıraliyacağız.Bi nevi başarı tablosu...

Gerekli ürünler: Bizim için aşağıdaki ürünler gereklidir. Bunların dışındaki bütün ürünleri eşyaları ben cebimden karşılayacağım.

  • Alan Adı (Karşılıyorum)

  • Hosting (Karşılıyorum)

  • +8 Editör

  • WordPress Teması

  • +3 Sponsor Web site

  • Fotoğraf & Video Görevlisi

  • Video Hazırlayacak, Editleyecek.

  • Sosyal Medya



Hocam bunun için '' Boş bir iş lan ahaha komedi D: '' gibi birşey geçiyorsa aklınızdan; Lütfen youtube'a hayvanlarla ilgili bir kaç video izleyin. Kararınızı değiştireceğinize eminim. Bu 15 kişilik bir ekip olacak. Yani Güncel ve adam akıllı en iyi hayvansal site hazırlayacağız. Allahın izniyle.



PayPal ile istediğiniz kadar destek'te bulunabilirsiniz. (Bu destek; Web Sitemiz için kullanılmayacaktır!)
PayPal İle destek vermek istiyorum !

İlla maddi değil, isterseniz; Bloğunuzda paylaşarak'da bize destek verebilirsiniz...

--------------
Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım gerçekleşen bir proje olur...

Not: Konumuzun karışmaması için bu sadece wmaraci.com içinde gerçeklemektedir. Hiç bir kuruşunuzun şahsıma ait kullanılmayacağına, paypal ile yardımda bulunan arkadaşlarımızın konu altına yorum ile belirtmesinde sorun yoktur. Bu projeye katılmak isteyenler; Para kazanma duygusunu ruhundan cıkarmalı. Bu proje Bimedya interaktif reklam hizmetleri tarafından hazırlanmaktadır.