Merhaba;


İlk defa başvurularda sitenizi inceleyip uygunluğunu en azından bir kaç denemeden sonra sizi adsense sahibi yapmayı planlıyoruz.

Danışmanlık ücrete tabidir. 40 TL ödemeden sonra danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz. danışmanlık ve yönlendirmeler yapıldıktan sonra adsense başvurusu yaptırılır. Ancak bazen ilk başvuru ret edilme ihtimali olabiliyor. Gelen telkinler doğrultusunda ikinci defa başvuru yapıyoruz. bu seferde onaylanmaz ise ücretinizi 30 Tl sini iade ediyoruz. (tamamı iade edilmez sonuçta Adsense politikaları yönünde bir iyileştirme hizmeti vermiş oluyoruz. İş anlaşması yapıldığında bu şartları kabul etmiş olursunuz.

Yine hocam bi siteme bak ne eksiği var gibi sorulara cevap vermiyoruz, sence Adsense alır mıyım? Sitem uyumlu mu? vb sorulara cevap vermiyoruz ancak; 10 TL karşılığı siteniz hakkında bir ön inceleme yapılarak size bilgi verilir. (akabinde takibi yapılmaz)



Önemli uyarı; yaşamanın dahi garantisi yok iken biz %100 garanti vermiyoruz onay konusunda.

Birde mevcut adsense si olanlara yerleşim desteğimiz vardır.

Google Adsens tarafından belirlenmiş güncel kurallar dahilinde Google Adsense Reklam Yerleşimi konusunda siteniz incelenmek ve değerlendirmek suretiyle, reklam birimleri ve sitiller konusun da düzenleme ve sayfa T.O ve BGBG artışının sağlanması amaçlanmıştır.

öncelikle sitenizi pm olarak göndermeniz halinde yerleşime ihtiyaç olup olmadığı konusu değerlendirilecek, ve ve yine sizin göndereceğiniz hit bilgileri, sayfa TO BGBG bilgileri tekil hit ve sayfa görüntüleme bilgileri istenecektir.

site bilgileriniz kimseyle kesinlikle paylaşılmayacaktır. çalışma yapılan sitelerin takibi yapılacaktır ve gerekmesi halinde reklam düzenlemesine yeni müdahale konuları değerlendirilecektir.

1- Biz Öneri ve Yapılması Gerekenleri size söyleriz kendiniz düzenlersiniz.(10 TL)
2- Admin bilgilerini iletirseniz biz yaparız (35 TL)
Artış Olmaz ise para iadeli


ödeme kanalları: enpara finans ile ziraat bankası

Ücretsiz Destek veremiyoruz Maalesef, ancak çok makul ücretlerle yapıyoruz.


Adsens Onaylanmadı Başvurum Ret ediliyor gibi konularda da destek alabilirsiniz
verilen hizmetler: pm

pm gönderen arkadaşlar lütfen konu altına da not düşerlerse memnun oluruz :D