lostyazilim
tr.link

AKK Kaldırma

34 Mesajlar 4.275 Okunma
acebozum
tr.link

aykutvrl aykutvrl Üzgün Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 745
  • Beğeniler 334 / 194
  • Ticaret 1, (%100)

Fiber-Türkiye adlı üyeden alıntı

***** te mi çalışıyorsunuz? ***** te çalışanlardan daha fazla sahip çıktınız firmaya. Tanıdıklar bile eleştirirken. ***** hizmet verirken ne diyor hız sınırı 16 garanti edilen 8 aldığımız 3. Üstelik hat yeni binada 2 yıllık hat kabloları var. Gereken hızı bile alamıyoruz. Bi indirme yapmamız gerçek anlamda hızı verse 37 dk sürecekken tam 8 saat 17 dakika sürüyor. Bi de bunu akk koyun bakalım nasıl olacak.
Resmen **************lıktır. ***** limitsiz fiber net diye satıyor 10 gün sonra eee beyefendi limitsiz olmayan abonelerle eşit olmanız için AKK uyguladık diyor. O zaman bunun neresi limitsiz? Limitsize limit koymak ancak bizim insanımıza yakışan bir şey. Vaad edilen hızı bile sağlamıyorken, arıza kaydını 5 gün sonra anca işleme alıyorken bi de limit koymak nedir?
Neden insanımızı aptal yerine koyuyorlar? Limitsiz diyip limktlemek sahtekarlıktır.

En basitinden ben sadece tasarım için 50+ GB harcıyorum. Başkası napacaj? Evde 4 kişiyiz hiç yoktan 120 GB intenret gidiyor AKK 70 GB üstüne taahhüt bitince 93 TL kitliyorlar. 200 GB AKK koysan 3 katı fiyat çıkıyor.
Neden sahip cikacak misiz? Bizi aptal yerine koymalarına neden sahip çıkalım?

Ben fibernet kullanıyorum aylık 75 GB AKK bana yetiyor hatta artıyor.AKK Sınırı ülkemizde olmazsa hergün internetimiz kesintiye uğrayacak sınırsızı kaldıracak altyapımız yok.Bunu herkes benden iyi biliyor.Kimsenin işine gelmediği için akk niye sınırsız olmuyor diyor.Biraz gerçekçi yaklaşalım bizim ülkedende bu kadar hizmet.AKK ile çok sorun yaşayan buyursun yurt dışında sınırsız paketler ki onlarda belirli saatleri AKK sınırına dahil ediyor.Hayal kurmadan önce gerçeklerle yüzleşelim.

Ek olarak : ***** babamın şirketi değil,ne yaptıklarıda umrumda değil :)

googleasistan
webimgo

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)

aykutvrl adlı üyeden alıntı

Ben fibernet kullanıyorum aylık 75 GB AKK bana yetiyor hatta artıyor.AKK Sınırı ülkemizde olmazsa hergün internetimiz kesintiye uğrayacak sınırsızı kaldıracak altyapımız yok.Bunu herkes benden iyi biliyor.Kimsenin işine gelmediği için akk niye sınırsız olmuyor diyor.Biraz gerçekçi yaklaşalım bizim ülkedende bu kadar hizmet.AKK ile çok sorun yaşayan buyursun yurt dışında sınırsız paketler ki onlarda belirli saatleri AKK sınırına dahil ediyor.Hayal kurmadan önce gerçeklerle yüzleşelim.

Ek olarak : ***** babamın şirketi değil,ne yaptıklarıda umrumda değil :)

Sen olayı hala anlayamamışsın. Alt yapıyı sağlamamaları bizi niye ilgilendirsin ki? Verdiği hizmet kadar para talep etmeli.

Yurt dışında da AKK var ancak daha makul orada. Kısa bir karşılaştırma yapalım.
Türkiye'de 8 mbit 50gb net 50TL. (maksimum hız 8mbit, onuda görebilecek alt yapımız yokmuş)
Amerika'da Skynet 16mbit 200gb 30TL. (minimum hız 16mbit muhtemelen üzeeini de destekleyecek alt yapı vardır.)

Şimdi biz Amerika'daki hizmetten daha mı kaliteli bir hizmet alıyoruz da nerdeyse iki katı para veriyoruz?

Monster95 Monster95 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 54 / 55
  • Ticaret 14, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

Son gece akk sıfırlanmadan modemi resetleme olayı vardı o ne işe yarıyordu?

Mesela PC Akşam 19:00'dan itibaren Açık ve Akk'de 00:00'da sıfırlanıyor eğer modemi vs. kapatmazsanız 19:00'dan itibaren kullandıgın kota vs. yeni aya geçiyor

aykutvrl aykutvrl Üzgün Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 745
  • Beğeniler 334 / 194
  • Ticaret 1, (%100)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Sen olayı hala anlayamamışsın. Alt yapıyı sağlamamaları bizi niye ilgilendirsin ki? Verdiği hizmet kadar para talep etmeli.

Yurt dışında da AKK var ancak daha makul orada. Kısa bir karşılaştırma yapalım.
Türkiye'de 8 mbit 50gb net 50TL. (maksimum hız 8mbit, onuda görebilecek alt yapımız yokmuş)
Amerika'da Skynet 16mbit 200gb 30TL. (minimum hız 16mbit muhtemelen üzeeini de destekleyecek alt yapı vardır.)

Şimdi biz Amerika'daki hizmetten daha mı kaliteli bir hizmet alıyoruz da nerdeyse iki katı para veriyoruz?

Ülkemizde bir don 10 lira iken net fiyatının 50 tl olması normal.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al