lostyazilim
tr.link

Wordpress Sitemi Bozdum

19 Mesajlar 2.455 Okunma
acebozum
tr.link

webbil webbil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek Seramik Teknikeri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 223 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Çok sevdiğim wordpress Tekno Gündemi sitemi bozdum. Nasıl geri getirebilirim. Konularımın koyduğum resimlerimin gitmesini istemiyorum. Hostumu aradım en son yedek istedim bana verdi. Sürekli yedek tutarlar zaten. Ben o yedekle ne yapacağım. Wordpressi tekrar silip kuracakmıyım, sonra yedek dosyayı içemi aktarıcam. Nasıl olur geri getirme yollarını anlatırmısınız. Sitem konu ve resimlerimle çalışan halde geri gelsin istiyorum. . Hata yapmamak için size soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

wmaraci
reklam

basymgroup basymgroup Parabol Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 871
  • Beğeniler 70 / 257
  • Ticaret 10, (%100)
Bi mysql bir de Ftp dosyalarının yedeği gerek. Her ikisi de var mı? Bi de siteyi nasıl bozdunuz

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
pm atın yardımcı olayım

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)
sql de sorun yoktur. ftp dekileri sil. yedeği geri at.

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
wmaraci
wmaraci

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
ters işlem hayat kurtarır

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
ne yaparken bozdunuz

submarin submarin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 0 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
yedekten geri yükleme yapmak gerekiyor . 2 aşamadan oluşacak

1- Sunucu sağlayıcımızdan aldığımız ftp bilgileri ile yazılımı kullanarak ftp adresinize giriş yapın ve ana dizinde bulunan dosyaların içerisine wordpress kurun .

Daha sonra bir önceki adımda giriş yaptığınız cpanel adresinize tekrar giriş yapın ve “Veritabanları >> phpMyAdmin” yolunu takip ederek veritabanlarınızın saklandığı phpMyAdmin sayfasına erişin.yedeği geri yüklemek için ise "Dışa aktar" hemen yanında yer alan içe aktar özelliğini kullanmanız gerekmektedir
adımlar şöyle

Veritabanını seçtikten sonra alttaki gibi SQL sorgusunu seçiyoruz ve alttaki alan geliyor karışımıza.

Dosyadan yükle kısmında Gözata tıklayıp .sql imizi seçiyoruz ve git diyoruz. Yedeğin büyüklüğüne göre beklemeniz değişiyor ufak bir sql yani veritabanınız varsa hemen geri yükleme yapar.
2-Flashfxp yada ftp programı ile server a bağlanın yedek olarak size verilen db harici tüm dosyaları tekrar içeri atın .

işlemin bitmesini bekleyin .
Siteniz geri gelmiş olmalı
webbil

kişi bu mesajı beğendi.

cagdastakis cagdastakis cagdastakis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 728
  • Beğeniler 60 / 298
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bozdum çok genel bi tabir. belki de küçük bi hatadır ne oldu anlatabilirseniz belki hiç yedeğe falan gerek yoktur. ftp yedeğini atmanız bir işe yaramayabilir sonuçta yaptığınız bir ayar bozulmaya sebep olduysa mysql de bu ayar tutulduğu için ftp yedeğeni atsanız da o ayar olduğu için bozuk çıkıcaktır. siz en iyisi link verip kısaca naptınız da bozdunuz onu anlatın :D

Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/

webbil webbil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek Seramik Teknikeri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 223 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

cagdastakis adlı üyeden alıntı

Hocam bozdum çok genel bi tabir. belki de küçük bi hatadır ne oldu anlatabilirseniz belki hiç yedeğe falan gerek yoktur. ftp yedeğini atmanız bir işe yaramayabilir sonuçta yaptığınız bir ayar bozulmaya sebep olduysa mysql de bu ayar tutulduğu için ftp yedeğeni atsanız da o ayar olduğu için bozuk çıkıcaktır. siz en iyisi link verip kısaca naptınız da bozdunuz onu anlatın :D

Son ayar bozuk bozdum çünkü.. Son olarak yedek alırsam bozuk olanını almış olucağım. Bende hostuma tikit attım 1 hafta önceki yedeği ya da bugünnden önce en son hangi yedeği alındı ise onu istedim. Son düzenlemelerde hata var ve onu geri yüklesemde çalışmaz. Ne hatası yapdınız diye sorarsanız ben temam yavaşdı :D onu hızlandırmak için eklentiler kurdum, bakdım çok güzel responsive tema var hadi onuda kurayım dedim.... sonra kurulumunu videoda anlatmışlar kurulumu yapdım ve dummy_content dosyasını adminden içeri aktardım :D videoda öyle yapıldı çünkü ... Ne olduysa o zaman oldu uyumsuzluk oldu herhalde... sitede kodlar çıkmaya başladı.. onu düzetirken site tamamiyle gittii.. silmeye de korkuyorum konularım resimlerim seo da hemen google da çıkan linklerim vardı ... Beklemedeyim şu an... Yedekleri aldım hosting den ... İnşaallah dün alınan en son yedek değildir... çünkü bana dünden önceki yedekler lazım ...o yedekleri alınca nasıl kurucağm onu sormuşdum... üstteki submarin arkadaş nasıl kuracağımı yazmş... birazdan deniyeceğim .. bacup dosyalarını geri yükle derken ftp ne var ne yok hepsinimi sileceğim... ft de wp-admin, wp-content, wp-includes dosyalarını silecekmiyim ben o yollarını sormuşdum.

rws rws WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek kimyager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 666
  • Beğeniler 94 / 138
  • Ticaret 2, (%100)
wordpressi config.php hariç ftpden tekrar yükleyin, mysqlden de temayı değiştirin

wordpress-html-css-web işleri yapılır
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al