Hocam bozdum çok genel bi tabir. belki de küçük bi hatadır ne oldu anlatabilirseniz belki hiç yedeğe falan gerek yoktur. ftp yedeğini atmanız bir işe yaramayabilir sonuçta yaptığınız bir ayar bozulmaya sebep olduysa mysql de bu ayar tutulduğu için ftp yedeğeni atsanız da o ayar olduğu için bozuk çıkıcaktır. siz en iyisi link verip kısaca naptınız da bozdunuz onu anlatın :D
Son ayar bozuk bozdum çünkü.. Son olarak yedek alırsam bozuk olanını almış olucağım. Bende hostuma tikit attım 1 hafta önceki yedeği ya da bugünnden önce en son hangi yedeği alındı ise onu istedim. Son düzenlemelerde hata var ve onu geri yüklesemde çalışmaz. Ne hatası yapdınız diye sorarsanız ben temam yavaşdı :D onu hızlandırmak için eklentiler kurdum, bakdım çok güzel responsive tema var hadi onuda kurayım dedim.... sonra kurulumunu videoda anlatmışlar kurulumu yapdım ve dummy_content dosyasını adminden içeri aktardım :D videoda öyle yapıldı çünkü ... Ne olduysa o zaman oldu uyumsuzluk oldu herhalde... sitede kodlar çıkmaya başladı.. onu düzetirken site tamamiyle gittii.. silmeye de korkuyorum konularım resimlerim seo da hemen google da çıkan linklerim vardı ... Beklemedeyim şu an... Yedekleri aldım hosting den ... İnşaallah dün alınan en son yedek değildir... çünkü bana dünden önceki yedekler lazım ...o yedekleri alınca nasıl kurucağm onu sormuşdum... üstteki submarin arkadaş nasıl kuracağımı yazmş... birazdan deniyeceğim .. bacup dosyalarını geri yükle derken ftp ne var ne yok hepsinimi sileceğim... ft de wp-admin, wp-content, wp-includes dosyalarını silecekmiyim ben o yollarını sormuşdum.