lostyazilim
tr.link

Her şey boşuna, bedavaya çalışıyoruz resmen.

66 Mesajlar 10.353 Okunma
lstbozum
tr.link

Hologram Hologram Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Güvenlik Uzmanı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

Michel adlı üyeden alıntı

Abi şu kazanan arkadaşlar gelsin buraya. Sitelerimin linkini göndermek istiyorum. Onlar olsa bu sitelere ne yapacakta para kazanacak merak ediyorum. Hangi yolu izleyecekler merak ediyorum.

Ek Olarak:

Hocam insanlar artık Google'da arama bile yapmıyor. Facebook, Twitter, İnstagram dışında bir yere girmiyorlar resmen. O kadar içerik paylaşıyorsun yararlı gördüğün hitin yerlerde sürünüyor resmen. İlla siteni o sosyal ağlarda paylaşacaksın, ite kaka insanları sokacaksın. Hoşlanmıyorum artık bundan, rahatsız oluyorum gerçekten.

yakupqqq adlı üyeden alıntı

ben 4-5 ay uğraştım ama olmadı. neredeyse hergün özgün yazı yazdım. o kadar reklam verdim olmadı.
günün manşetini gece yazıyorum, adam sabah yazıyor. ben 3.-4.sayfada sürünürken adam 1.sayfa 1.sırada oluyor.

google sıralama yaparken yazdığın yazının özgünlüğüne bakmıyor. sitenin hitine bakıyor. benim gördüğüm bu.

hite nasıl ulaşcaz :D

wmaraci
reklam

pg13 pg13 Xcode. Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek BilişimTeknolojileri Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)

Hologram adlı üyeden alıntı

şimdi aynı durumdayız yeni fikirim tam muhteşem ama o sistemi oluşturacak kodlama bende yok vede reklam lazım baya

Fikrinizi pm ile paylaşabilirmisiniz değerlendirmek isterim

Michel Michel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 66 / 62
  • Ticaret 7, (%100)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

ben 4-5 ay uğraştım ama olmadı. neredeyse hergün özgün yazı yazdım. o kadar reklam verdim olmadı.
günün manşetini gece yazıyorum, adam sabah yazıyor. ben 3.-4.sayfada sürünürken adam 1.sayfa 1.sırada oluyor.

google sıralama yaparken yazdığın yazının özgünlüğüne bakmıyor. sitenin hitine bakıyor. benim gördüğüm bu.

Kesinlikle haklısınız hocam. Rekabet olmayan bir sektöre yönelsem deseniz bu seferde bilgili olmadığınız ya da ilginizi çekmeyen bir konuya yönlenmeniz gerekiyor. Hadi ilginizi çeken bir konu olsun üstelik hitinizde 1k olsun. Google adsense kabul etmiyor bu sefer, diğer reklam şirketleri 3 kuruş para ile reklam yayınlatmaya çalışıyor, yine cebinize para girmiyor.
genchakan

kişi bu mesajı beğendi.

Hologram Hologram Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Güvenlik Uzmanı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

pg13 adlı üyeden alıntı

Fikrinizi pm ile paylaşabilirmisiniz değerlendirmek isterim

hocam para veremem siteyi oluşturmanız için

wmaraci
wmaraci

FarkliAdam FarkliAdam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** Y**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 27 / 81
  • Ticaret 6, (%100)

Michel adlı üyeden alıntı

Film, oyun v.b siteler konusunda haklısınız. Ancak insanlar bilgi paylaşımı hakkında blog açtıklarında bu diğerlerinin aynısı olmuyor ki benim gözümde. İnternette hala türkçe içerik olarak bir çok şeyi bulamıyoruz. Bunu farkedenler bununla ilgili bir blog açayım hem bu konuda insanlara yardımcı olurum hem üç beş bir şey kazanırım diyor emek harcıyor, yine de cebine para girmiyor.

Bir de güzel proje konusuna değinmişsiniz. Haksız değilsiniz, ancak burada eminim ki bir çok insanın aklında harika projeler var. Bu projeleri hayata geçirebilmek için ciddi anlamda paraya ihtiyaçları var ve bu parayı bu işten sağlayamadıklarında o projelerde hayata geçemiyor. Şimdi binlerce lira masraf edeceğim ya tutmazsa? diyorlar haklı olarak.

Bir söz vardır ; " İki ucu boklu değnek. " diye. Ne yaparsak yapalım, malesef ki durum bundan ibaret. İnsanımız biraz olsun egolarını kenara bırakıp, birbirlerine yardım etmeyi hedeflese. Şu an bu konuşmayı yapmıyor olurduk.
Ecancan

kişi bu mesajı beğendi.

pg13 pg13 Xcode. Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek BilişimTeknolojileri Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)

Hologram adlı üyeden alıntı

hocam para veremem siteyi oluşturmanız için

Para lafı ettim mi ben şimdi? :)

La_Motta La_Motta . Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek seo ve adwords
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 48 / 83
  • Ticaret 14, (%100)
bu soruların cevabı çok kazanan arkadaşlarda. onlar da yöntem ve bilgilerini paylaşmıyorlar.

ancak google'nin kullanılmadığı konusuna katılmıyorum. insanlar neredeyse saate bakmaya üşenip google "saat kaç" yazacak duruma geldiler.
Engin07 genchakan cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 66 / 62
  • Ticaret 7, (%100)

La_Motta adlı üyeden alıntı

bu soruların cevabı çok kazanan arkadaşlarda. onlar da yöntem ve bilgilerini paylaşmıyorlar.

ancak google'nin kullanılmadığı konusuna katılmıyorum. insanlar neredeyse saate bakmaya üşenip google "saat kaç" yazacak duruma geldiler.

Abi bu işleri cidden zevk için yapmak gerekiyor bu yüzden artık. Açacaksın siteyi tamamen eğlence kafasında olacaksın, kafana göre takılacaksın. Zaten bir şey kazandığımız yok, en azından para kazanma amacı gütmeden yapabiliyorum deriz belki.
xtollgax

kişi bu mesajı beğendi.

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
Eğer sitelerinizden para kazanmak istiyorsanız 10 site yerine bir siteniz olsun ve hedef kitlenizi belirleyin ona hitap edin. Googleden iyi para kazananlar var ama önce emek vermek gerekiyor.

Benimde 5 sitem var ama 1 tanesiyle ilgileniyorum diğerlerine bakmıyorum bile site kız gibidir ilgi ve alaka ister emek ister bakım ister özveri ister özellikle de sabır ister.

Ben şahsım imzamdaki oyun sitemi açtığımda öylesine açmıştım baktım iyi gidiyor biraz yatırım yaptım tanıtım yazısı aldım (500 TL) kadar biraz fazla oldu ama bu sitenin ayakta durmasını sağladı sabırla bana kazandırmasını bekledim siteye yeni özellikler ekledim halada ekliyorum bu saat de hashtag sistemi ekledim nedir google hashtag linklerini indexlesin diye kısaca şimdi site bana harcadıgımdan fazlasını kazandırıyor. Dediğim gibi hedef kitlenizi seçin ve tek site üzerinde yogunlaşın yenilikleri takip ayak uydurmaya çalışın bütçeniz olmayabilir ama sabırlı olmalısınız hemen 1 - 2 ayda para kazancam diye bişey kesinlikle yok ben 1 yıl kazanç getirmesini beklemiyorum açtığım siteden bu şekilde düşünmeniz gerekiyor yıllık host domain parası nedir ki toplasan 50 tl bir yılda bunu kaybetsen ne olur siten büyürse hostunuda büyütürsün bu işler böyledir.

Hadi Selametle. (yazdıklarımı iyi anlamanızı umuyorum)
Michel Stero0 genchakan

kişi bu mesajı beğendi.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

• Üyelik 10.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 66 / 62
  • Ticaret 7, (%100)

ntka adlı üyeden alıntı

Eğer sitelerinizden para kazanmak istiyorsanız 10 site yerine bir siteniz olsun ve hedef kitlenizi belirleyin ona hitap edin. Googleden iyi para kazananlar var ama önce emek vermek gerekiyor.

Benimde 5 sitem var ama 1 tanesiyle ilgileniyorum diğerlerine bakmıyorum bile site kız gibidir ilgi ve alaka ister emek ister bakım ister özveri ister özellikle de sabır ister.

Ben şahsım imzamdaki oyun sitemi açtığımda öylesine açmıştım baktım iyi gidiyor biraz yatırım yaptım tanıtım yazısı aldım (500 TL) kadar biraz fazla oldu ama bu sitenin ayakta durmasını sağladı sabırla bana kazandırmasını bekledim siteye yeni özellikler ekledim halada ekliyorum bu saat de hashtag sistemi ekledim nedir google hashtag linklerini indexlesin diye kısaca şimdi site bana harcadıgımdan fazlasını kazandırıyor. Dediğim gibi hedef kitlenizi seçin ve tek site üzerinde yogunlaşın yenilikleri takip ayak uydurmaya çalışın bütçeniz olmayabilir ama sabırlı olmalısınız hemen 1 - 2 ayda para kazancam diye bişey kesinlikle yok ben 1 yıl kazanç getirmesini beklemiyorum açtığım siteden bu şekilde düşünmeniz gerekiyor yıllık host domain parası nedir ki toplasan 50 tl bir yılda bunu kaybetsen ne olur siten büyürse hostunuda büyütürsün bu işler böyledir.

Hadi Selametle. (yazdıklarımı iyi anlamanızı umuyorum)

Yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam, gerçekten kazanan birinin yol gösterici bir yorum yapması çok hoş. Yanlış anlamazsanız bir kaç soru sormak istiyorum. Adsense'ye bu site ile mi başvurdunuz? Bi de illa belli bir alan seçmek gerekir mi sizce? Tek bir site ile kategorilere ayırıp birden fazla alana yönelmek olumsuz sonuçlar mı doğurur?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al