ntka adlı üyeden alıntı

Eğer sitelerinizden para kazanmak istiyorsanız 10 site yerine bir siteniz olsun ve hedef kitlenizi belirleyin ona hitap edin. Googleden iyi para kazananlar var ama önce emek vermek gerekiyor.

Benimde 5 sitem var ama 1 tanesiyle ilgileniyorum diğerlerine bakmıyorum bile site kız gibidir ilgi ve alaka ister emek ister bakım ister özveri ister özellikle de sabır ister.

Ben şahsım imzamdaki oyun sitemi açtığımda öylesine açmıştım baktım iyi gidiyor biraz yatırım yaptım tanıtım yazısı aldım (500 TL) kadar biraz fazla oldu ama bu sitenin ayakta durmasını sağladı sabırla bana kazandırmasını bekledim siteye yeni özellikler ekledim halada ekliyorum bu saat de hashtag sistemi ekledim nedir google hashtag linklerini indexlesin diye kısaca şimdi site bana harcadıgımdan fazlasını kazandırıyor. Dediğim gibi hedef kitlenizi seçin ve tek site üzerinde yogunlaşın yenilikleri takip ayak uydurmaya çalışın bütçeniz olmayabilir ama sabırlı olmalısınız hemen 1 - 2 ayda para kazancam diye bişey kesinlikle yok ben 1 yıl kazanç getirmesini beklemiyorum açtığım siteden bu şekilde düşünmeniz gerekiyor yıllık host domain parası nedir ki toplasan 50 tl bir yılda bunu kaybetsen ne olur siten büyürse hostunuda büyütürsün bu işler böyledir.

Hadi Selametle. (yazdıklarımı iyi anlamanızı umuyorum)

hocam sonuna kadar okudum ellerinize sağlık nedir bu hashtag sistemi