tncrdmr adlı üyeden alıntı

Bakın, benim şuan kafama yatan bir proje var, ve sırf bu günler için kodlama öğrendim.
Şuan boşa atacak bir kuruşum bile yok. Şu an şu saatte takır takır kod yazıyorum ne için? Geleceğim için. Bazen bir şeyleri yapmak için o şeylerin çilesini çekmek gerek.

Vaktiniz bol ise, yinede kafanıza girmiş gibi olmıyım da!! Vaktiniz bol ise gereksiz sitelerinizi kapatın. ve düşünün internet kullanıcısı ne ister?

Neden sosyal ağlar tutuyor? veya neden forumlar? Her platformun kendine göre bir cazibesi vardır. Şuan örnek vermek gerekirse bir blog'a giriyorum tema çok güzel şekilde yapılmış başka bir foruma giriyorum yine aynı tema ve gereksiz bir çok bilgi.

Blogların %80'i her daldan çalışıyor her konuda bir şey yazılmış. Ne gerek var? Sadece teknoloji ise teknolojiye odaklan veya doğa ise doğa ile ilgilen.

Birçok kişi bu işi yapıyor ama para için, işten zevk almalısınız önce zevk sonra para gelir. Sağdan soldan alıntı ile bu işler yürümez.

Size tavsiyem kapatın gereksiz projeleri düşünün güzel bir proje bulun. Hem o kapattığınız gereksiz sitelerin cebinizdeki masrafları gider hemde o gereksiz masraflar ile kim bilir kafandaki o projeyi gerçekleştirirsiniz?

İnternet çabuk değişir, Son üç senede internette neler neler girdi hayatımıza.

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ediyorum hocam. Yazdıklarınız dikkat ile okudum. Tek bir site üzerinden ilerlemeye çalışacağım sanırım.