ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

o kadar aç insan varken hayvanlara yardım yapıyoruz ilginç... çok ilginç... tamam hayvanlarda önemli de bunca aç insan varken hayvanlar 2. plana düşmelidir...

Bak dostum, endişeni ve iyilikseverliğini anlıyorum. Sen de haklısın ama bu şekilde cümleler yakışık almamış. Arkadaş sosyal bir sorumluluk çerçevesinde bir şeyler yapmaya çalışmış. Bize yalnızca destek olmak düşer. Sen de açarsın bir site, bizden destek beklersin, sana da yardım ederiz ama bu mesaj pek hoş durmamış.

chbz adlı üyeden alıntı

kiniyorum bu yazini. bazi hayvanlar var insanlardan hayirli. bircok köpek kör insanlara yardim ediyorlar. ac insan olabilir evet ama kimse acindan ölmüyor, somalide yasamiyoruz. ama insanlar yalnizliktan ölebilir. bazen bir köpek bile 10 insandan hayirli. alirsin beslersin biraz seversin, köpek sana ölümüne sadik olur, ölene kadar iyi bir dost olur ;)

Sen de olaya farklı bir açıdan bakmışsın. Sen de haklısın ama konu bu değil. Benim de hayvansever olduğumu (kedi, tavşan, horoz ve tavuk beslediğimi; ayrıca hamsterım öldüğünde ne kadar üzüldüğümü) biliyorsun, burada konu insana ya da hayvanlara yardım değil, sadece sosyal bir sorumluluk ve merhamet duygusu. Seninde yazmış olduğun Somali'de değiliz cümlesi anlamsız mı olmuş sanki ne?