lostyazilim
tr.link

Teknoloji Sitesini Geliştirmek İçin Tavsiyelerinizi Bekliyorum

5 Mesajlar 605 Okunma
lstbozum
tr.link

omrumtolga omrumtolga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı / Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık olarak 1 yıldır yayında olan TechnoDroid.Net isimli sitemi geliştirmek istiyorum ve bunun için de sizin fikirlerinizi bekliyorum. Kırıcı olmamak şartı ile yapıcı olacak bütün yorumlara açığım. Firmalardan cihazlar geliyor test videoları için şuanda ekipman topluyorum yakında ciddi bir video artışı olacak sitede ve youtube da. Dediğim gibi 1 sene dolmak üzere ve siteyi daha da geliştirmek istiyorum.

Şimdiden siteye giren ve yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim.

Teknoloji ve Otomobil Editörü
wmaraci
reklam

DEPHT DEPHT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 0 / 53
  • Ticaret 23, (%96)
Tema fena değil, sadece biraz yavaş açılıyor gibi geldi bana. Domainin ingilizce keşke ingilizce teknoloji sitesi açsaydın altınada bir tr.technodroid.net diyip türkçe teknoloji haberleri paylaşıp bir siteden 2 sitenin kazancını yakalardın.
omrumtolga

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

DEPHT adlı üyeden alıntı

Tema fena değil, sadece biraz yavaş açılıyor gibi geldi bana. Domainin ingilizce keşke ingilizce teknoloji sitesi açsaydın altınada bir tr.technodroid.net diyip türkçe teknoloji haberleri paylaşıp bir siteden 2 sitenin kazancını yakalardın.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Onu düşündüm en başında ama altından kalkamayacığımı düşündüğüm için türkçe içerik girdim hep bu şekilde de devam ediyor. Ama haklısınız ingilizce içerik her zaman daha çok ilgi çeker çünkü global'e hitap etmiş oluyorsunuz. Belki ilerleyen zamanlarda olabilir hocam. Tekrardan teşekkürler

myakn55 myakn55 ♛♛♛♛♛♛ Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 26 / 47
  • Ticaret 20, (%100)
hocam domain bence büyük eksi kendi adıma konuşuyorum 2 dk sonra technodroid i unuttum teknodroid ve değişik şeyler geldi aklıma yani bir giren bir daha hatırlaması zor.
omrumtolga

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

myakn55 adlı üyeden alıntı

hocam domain bence büyük eksi kendi adıma konuşuyorum 2 dk sonra technodroid i unuttum teknodroid ve değişik şeyler geldi aklıma yani bir giren bir daha hatırlaması zor.

türkçe halini alacaktım ilk başta ama bir çocuk satın almış (yaşını bildiğim için böyle diyorum) çok saçma bir rakam istedi benden satmak onun için yabancı aldım. Ayrıca yabancı hali daha kaliteli duruyor (tabi bu benim düşüncem). Yine de yorumun için teşekkür ederim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al