curve adlı üyeden alıntı

peki hosttaki verileri kurtarma şansım yok mu? yedek falan almadım. o kadar emek vermiştim. sonuçlarda çok iyiydi.

WMDostum ekledim hocam.

Kontrol panelinizdeki "Yedekler" kısmından sitenizin yedeklerine ulaşmanız mümkündür.




sovetski adlı üyeden alıntı

Bedava diye bu kadar şey olmaz ama, bedava hosting için soru soruncada "premium hesaba geçerseniz sorun olmaz efendim" diyorlar.

ftp dakı tüm dosyalarıma otomatikmen ??$#?> gibi saçma yazılar yazılıyordu

Maalesef tüm siteler ücretsiz planımız için uygun değildir. Ücretsiz plana uygun olmayan siteler için ücretli planlarımızı göz önünde bulundurmanızı önerebiliriz.

Dosyalarınızı kaydederken karakter setinize dikkat ediniz. Yanlış karakter setini seçmeniz dosyalarınıza bu tür karakterler eklenmesine neden olacaktır.


curve adlı üyeden alıntı

site bugün açıldı. trafikten dolayı kapandı herhalde. ama hala firmadan ses yok.

Yardım fişiniz şu ana kadar cevaplanmış olmalıdır. Gecikme için çok özür dileriz.


droguzhan adlı üyeden alıntı

hostinger pişmanlıktır. Yıllık 7-8 TL'ye hosting alabilecekken hostinger gibi dandik bir sistemi kullanmak da bile bile pişti olmaktır.
Kullanmayın, kullandırmayın.

Karşılaştığınız problemler hakkında bizimle kontrol panelinizin "Yardım" kısmından iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.


madalyon adlı üyeden alıntı

birazcık araştırsanız böyle problemlerle karşılaşmazsınız aslında. hitiniz artınca zaten direktman yönlendirme yapacaklar ziyaretçiniz artarsa kullandırtmazlar o siteyi

Siteniz günlük limitlerini aştığı zaman (sunucu saati ile) gün sonuna kadar devre dışı karacaktır. Gün sonunda limit sayaçlarınız sıfırlanacak ve siteniz tekrar çalışmaya başlayacaktır.