Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Başlıkta Yazılımcı için demişsiniz, Ama Macbook da Yazılım yapamazsınız, Konunun içinde ise Tasarım programlarını örnek vermişsiniz, Her ikisi farklı eğer tasarım yapacaksanız evet Macbook Grafik konusunda iyidir. macbook pro yosemite sistemini kolay kullanabilirsiniz. Fakat Yazılım derseniz intel işlemcili Windows sistemi tercih etmelisiniz.
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Web üzerine bir yazılım gerçekleştirecekseniz. Kesinlikle macbook pro almanızda yarar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aynen abi web üzerine yazılım geliştiricisiyim yukarıda verdiğim linkteki macbook pro işimi görür mü ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Apple Macbook serisini geç. Bir yazılımcı ve grafikçi ekran kartı ve rami yüksek bir bilgisayar almalı. Macbook'a vereceğin parayla canavar gibi bir bilgisayar çıkar. Bu konuda bir yazım var. P.M atıyorum. İsteyenler pm atsın onlarada göndereyim. Reklam olmasın diye pm ile atmaktayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
benim tercihim macbook pro :) hangi yazılımcıya sorduysam macbook pro retina ekranlı dedi hem güç tüketimi az hemde seri :)
Yani diğerleri gibi 8 saat pil ömrü deyip 2 saat giden bir laptop yerine 8 saat pil ömrü deyip 7 saat giden bir laptop alırım :)
wdrleo
Back-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Full-stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Apple hayranı bir insanım, aynı zamanda yazılımcıyım. Ancak yerinizde olsam o parayı o bilgisayara vermezdim. Apple'ın işletim sistemi küçük boyutludur, bir çok işletim sistemine göre çok az sistem gereksinimleri vardır. Ancak yine de o paraya sahip olabileceğim özellikleri gayet iyi onca bilgisayar varken gidipte Apple'ın bu sistemine bu parayı hayatta yatırmazdım.
Web yazılım diyorsunuz eğer Asp.NET ile çalışıyorsanız windows bir işletim sistemi yok PHP üzerine çalışıyorsanız linux işletim sistemi ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Bilgisayar olarak ise bence bu paraya bu sistemi almak kesinlikle parayı çöpe atmaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**