ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

biraz sokakla alakanız olsaydı chbz ne demek istedğimi anlardım sokak da hayırsız insan ben görmedim hayat bi yerden vurmuş işte destekçileri olmadığı için bu hayata düşmüşler tamam hayvanlarada sahip çıkarız hayvanlara sahip çıkmak kolay siz evinizde 11 yaşındaki sokak çoçuğunu baka bilir misiniz ?cevap büyük ihtimalle hayır olacak ama bir tane köpek yavrusunu evinizde çok kolay besleyebilirsiniz birde bu açıdan bakın kınamak yerine ;)


benim oturdugum sehirde sokak cocuklari yok eger türkiyede olsaydim evim en az 30 kisiyle dolardi, bendeki merhamet sizde olsaydi ve bircok kiside, sokakta insanlar kalmazdi ;) benim sevgim tüm dünyaya yeter ;) sigara alacaginiza, yada dandik siteler acaginiza, fazla seyler alacaginiza (lüzumsuz giysi, dolapta bayatliyan seyler) günde git 5 lira bir fakir aileye ver. en azindan aksam ac karnina yatmazlar, bir ekmek, makarna, su falan alirlar ;) yaptigin ve söyledigin seyler cok yanlis. beni tanimiyorsun o yüzden benim adima cevaplar verme. 11 yasindaki sokak cocuguna neden ben bakamiyam? ben degil sizsiniz yolda dilenci gördügünüzde yol ceviren, insanlarin yüzüne bakmayan. bircok insan bir tebessüme bile muhtac o sokaktaki insanlar. yardimi biraktim insanlarin gözüne bakmaya bile ihtiyac duymuyor bircogunuz ;)

senin yüzünden konu batti.

yeni gördüm son mesajina "doğrular bunlar arkadaşlar konuyu baltalama polemik ortamı çıkarmaya çalışmıyorum bu zihniyetlerle tartışamayız bile" diye bisi yazmissin ;)
agacin cürügü özünden, insanin cürügü sözünden belli olurmus ;) baska birsey demiyorum.