-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu bölümde kendi sitemizi tanıtabiliyomuş ne guzelll geşke benim olsaa!
Ben de tanıtayım o zaman. Wordpress bilgilerimi ücretsiz paylaştığım site. wordpress ile ilgili tüm soru ve sorunların cevabını açıklamalı anlatıyorum siz soruyosunuz ben cevaplıyorum...
Wp-NasilYapilir.com
Üye olanlara ücretsiz yorum botu da veriyorum şimdiden yeni üyelere teşekkürler.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
O zaman ilk soru benden olsun.!
Ram cpu kullanımını aşırı derecede yiyen bir siteye nasıl çözüm bulabiliriz ? Konu wordpress üzerine bilgilendireyim.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SerkanALAZ adlı üyeden alıntı
O zaman ilk soru benden olsun.!
Ram cpu kullanımını aşırı derecede yiyen bir siteye nasıl çözüm bulabiliriz ? Konu wordpress üzerine bilgilendireyim.
Konu wordpress'in yanlış kullanılması üzerine bence. sorgu sayısı her sayfada 150 tane olursa türk film siteleri gibi normaldir. wordpress ram cpu kullanımı yüksektir çünkü sağladığı özellikler çok. haliyle database çok meşgul ediliyo kullanılmayan özellikleri elemine ettikçe hızlandırabilirsiniz. örneğin pagenavi denen saçmasapan bi plugin kullanmak yerine 5 satır php kodla iş çözülebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
cagdastakis adlı üyeden alıntı
Konu wordpress'in yanlış kullanılması üzerine bence. sorgu sayısı her sayfada 150 tane olursa türk film siteleri gibi normaldir. wordpress ram cpu kullanımı yüksektir çünkü sağladığı özellikler çok. haliyle database çok meşgul ediliyo kullanılmayan özellikleri elemine ettikçe hızlandırabilirsiniz. örneğin pagenavi denen saçmasapan bi plugin kullanmak yerine 5 satır php kodla iş çözülebilir.
Yani blogumuzu kolaylaştırmak adına kullandığımız çoğu eklentinin, yüklemek yerine sadece dediğiniz gibi kodlarla yapılması CPU kullanımını azaldır. Doğru sonucu mu çıkarıyorum bundan_
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dorebar adlı üyeden alıntı
Yani blogumuzu kolaylaştırmak adına kullandığımız çoğu eklentinin, yüklemek yerine sadece dediğiniz gibi kodlarla yapılması CPU kullanımını azaldır. Doğru sonucu mu çıkarıyorum bundan_
Hayır ben gereksiz sorgulardan bahsediyorum. örneğin aynı sayfada son eklenen yazılar ve ilk eklenen yazılar diye iki tane sorgu yapmak yerine postları bir kerede çekip birinde tersten diğerinde düz göstermek gibi. ana sayfada comments sorgusu yapmak gibi. veya aynı işi yapan birden fazla plugini yüklemek gibi. Yani konunun wp ile hiç bi alakası yok sorun php yi iyi kullanmakta.