cArleone adlı üyeden alıntı

gerekiyorsa koyacaktı.diğer kolalardan gelecek zarar cola turkadan gelseydi.bende almak istiyordum sürekli ama tadı baya kötüydü.


Bu sağlığa zararlı olmaması için falan filan yalan bu işler. Beceremediler, içilebilir seviyede bir ürün yapamadılar. Çamlıca Sunny falan zaten ezelden beri vardı, onları da satın alarak ürün gamını genişletti bunlara da lezzet veren reçetesini yazan ülker değil.

Kola Turka da en az CC kadar sağlığa zararlıydı ayrıca tadı da para verip içilecek seviyede değil. Ne iş çevirdilerse ilk piyasaya sürdüklerinde biraz güzeldi tadı, sonradan leş bir tadı vardı.

Ülkerin tüm ürünleri rakiplerinden çok daha fazla sağlığa zararlıdır, etiden daha sağlıklı değil yani savunulacak bir marka değil.

Ülkerin-Etinin tüm ürünleri midemi yakıyor, bu grupta mide yakmayan lezzetli yenilir en iyi ürünü üreten firma şu an için Torku, üstelik çiftçi kooperatifi Konya Şekerin malı. İlla böyle ürünler tüketecekseniz bizden birilerine para gitsin diyorsanız Torku alın. Çevreye de ülkeye de çalışanına da ortaklarına da hayır sağlayan faydalı olan bir şirket.

Çikolatada ise açık ara Şölen diyorum. Türk markalarından en kaliteli çikolatayı en lezzetlisini Şölen yapıyor.