Şubesiz bankacılık istersen Enpara alabilirsin. Hesap işletim ücreti, komisyon vb. şeyleri almaz. Şubesiz olduğu için muhatabınız olacak bir Finansbank şubesi olmayacaktır.
Öğrenci kimliğiniz ile İş Bankası'ndan öğrenci hesabı açarsanız da hesap işletim ücreti vb. şeyler alınmayacaktır. Öğrenciliğiniz bittiği anda iş bankası komisyon ve hesap işletim ücreti almaya başlar.
KuveytTürk ise hiçbir şekilde öğrenci olsan da olmasan da senden hesap işletim ücreti/komisyon almaz. Tek kötü yanı şubesinin olmadığı yerde bankamatiği de yok. Yani KuveytTürk şubelerine gitmen lazım bankamatik için. (En azından bizim bölgede rastgelmedim sadece bankamatik olayına) Ayrıca altın kart diye bir kartı var, harcamalarında gram altın kazanıyorsun. Geçen ben KuveytTürk'den hesap açmaya gittiğimde adamlar Araplar "çerez parası niyetine" 1milyon $ göndermişlerdi bizim şubeye. Bankanın arkasında Araplar var. :D
Eğer kişisel fikrimi sorarsanız İş Bankası bir öğrenci için en uygun bankadır. Özellikle her adım başı bankamatiği olması çok rahat olmanızı sağlar.
KYK'den Kredi/Burs başvurusu yaparsan Ziraat Bankası'nda sana hesap açılacaktır zaten. :)