KDOGAN adlı üyeden alıntı

Ben 7-8 yıldır bu işin içindeyim. 10 kere ban yemişimdir. Olan hesaba oluyor ve uyarı alan siteye oluyor. Diğer sitelerde herhangi bir sorun olmuyor. Adsense tarihinde böyle bir şey yok.

Lütfen tecrübe etmediğimiz konularda tahmini mesajlarda bulunalım ki insanlarda kesinliği için daha fazla araştırmada bulunsunlar.

Emin olmadan kestirip atmışsınız olayı. Konuyu açan kişinin yararına değil zararına olur bu tür durumlar.

Şimdiye kadar hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım. Ban yiyen arkadaşlarında karşılaşmadığına eminim. Sizinki istisnai bir durum demekki. Mesajı bundan yola çıkarak yazdınız belli ki :)

İyi çalışmalar, iyi forumlar diliyorum.

Ben bilmediğim ya da tecrübe etmediğim konu üzerine asla yorum yapmam üstad benim de en az senin kadar adsense tecrübem var. Adsense banlandığında içersinde 4 adet sitem vardı 4 site de ban yedi velhasıl tarihinde böyle birşey yok demeyiniz. Bende diyorum ki şu aralar adsense olayı zaten çalkantı da yeni alacağın adsense hesabını banlatmak istemiyorsan kontrol etmende fayda var. Konu sahibini korkutmak değil amacım . . .