UmutKahraman adlı üyeden alıntı

:) genede söylerseniz Memnun Olurum :)


Söyledim zaten okumadınız sanırım her oyun sunucusu için farklı bir VDS gerekli büyük sunucular(kullanıcı çok fazla ise) içinse Dedicated sunucu gerekli.

Tabi böyle bir satış yapmak için sizinde bir dedicated sunucuya ve gerekli uygulamalara (eklentileri) ihtiyacınız var. Nerden baksan aylık 400-500 TL masraf, yasal bir satış yapabilmek için falan bir ofise YS belgesi almanıza fatura kesmenize ihtiyaç var.

Yanlışım varsa bilen bir arkadaş düzeltirse sevinirim. Ama ben böyle biliyorum.

Yeterli bilgiye sahip olmadığınız için yönetim içinde en az bir eleman onada 1000+ TL maaş verdiğinizi hesaba katarsak aylık minimum 1500 TL zararı ilk bir kaç ay göze almanız gerekecek. Sonrasında zarar artık sizin pazarlama gücünüze ve kalitenize göre düşecek ve kâr etmeye başlayacaksınız.

Ki bildiğim kadarıyla oyun sunucuları oldukça fazla saldırı alıyorlar DDOS koruması almanız gerekecek Türkiye lokasyon için oldukça pahalı ve düşük koruma mevcut bilgili olunması gerekli saldırı anında müdahale edilebilmesi için çünkü ne zaman bir oyun sunucusu sahibi görsem hep saldırılardan dolayı kapanıyor serverlar büyük firmalar çoğu zaman kontrol edemiyor.