-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wamp'ı kullanışlı kısayolları olduğundan dolayı seviyordum. Bununla birlikte benim bilgisayarımda ne zaman silip yüklesem 2 - 3 gün sonra phpmyadmin'e erişme sorunu yaşıyordum. Bu yüzden XAMPP kullanmaya başladım. Bugüne kadar bir sıkıntısını görmedim çok şükür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
ben wamp kullanıyorum işimi görüyor bide alışkanlık olunca diğerlerine hiç geçme ihtiyacı duymadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FurkanKandemir adlı üyeden alıntı
takiplekazan yazılıma ilk başladığım zamanlarda hatam çok olurdu o yüzden localde çalışırdım. Şimdi ise yazdığım kodların çalışmaması gibi bir durum pek söz konusu olmadığından direkt ftp üzerinden çalışıyorum. Tabi ftp'de çalışmaya başlamadan önce bir yedek alıyorum. PhpStorm ayarlarını yaparsanız siz projeyi kaydettiğiniz an ftp ye gönderiyor. Başka derleyiciler içinde başka çözümler var. Kısaca direkt ftp'den çalışmak kolayıma geliyor. Projeyi bitirip komple ftpye atmaktansa parça parça ftp de çalışmak daha kolayıma geliyor açıkcası.
notepad++ ile ftp bağlantısı kurup sonuçları anlık görmek daha iyi olmaz mı? free bir host da çalışılabilir. Yani yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. ;)
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FurkanKandemir adlı üyeden alıntı
takiplekazan " notepad++ ile ftp bağlantısı kurup sonuçları anlık görmek daha iyi olmaz mı? " Zaten phpstorm'un yaptığı iş bu :) Ayrıca kod yazarken notepad++ kullanmıyorum. Netbeans ve ya phpstorm kullanıyorum. Free host'a ne kadar güven olur bilemem ayrıca satın aldığınız hostingin özellikleri daha farklıdır.:)
Ek olarak: Ayrıca bazı fonksiyonlar sunucunuzda çalışmayıp local'de çalışabilir ve ya tam tersi olabilir bu gibi aksaklıkları da en aza indirgemiş oluyorsunuz.
Diğer bir nokta ise küçük büyük harf duyarlılıkları
"Yani yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. "
Yanlış ve ya doğru yoktur. Herkesin çalışma şekli ve tercihleri farklıdır. Benim tercihim bu yönde herkesin çalışma şekline ve tercihlerine saygım var dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz alt yapınızı ;)
Çok tecrübeli değilim yazılım konusunda. Fikrinizi almak istedim. Çok teşekkür ederim hocam baya bir şey öğrendim sayenizde. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Tüm yorumlar için çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
xampp kur gitsin ya aralarında aman aman farklar yok. analamazsın sen bile farklarını hissetmezsin. xampp tercihdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Uniserver Zero deneyin. Hem portable. Hem light.