-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Soru 1:
wrapper div'inde float:left yaptığımda tüm elementleri kapsıyor (arka plan rengi sarı, anlaşılıyor). Ama sola yapışıyor.
wrapper divinde float:none yaptığımda ortalanıyor ama div'e de bir şey oluyor ve yüksekliği gidiyor.
margin: 0 auto ile ortalayabilirsiniz
-----------------------------
Soru 2:
Temada büyütme küçültme yaptığımda içerik divinde taşmalar oluyor. Bunu nasıl oranlı yapabilirim?
clear:both kullanarak temizleyebilirsiniz taşmaları
----------------------
https://www.youtube.com/user/webdersleribiz/playlists Buradan istifade edebilirsiniz.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam cevap için çok teşekkür ederim. html dosyasında wrapper div'i ile icerik_ana div'inin altına clear both ekleyerek 1. ve 3. soruları çözüme kavuşturdum.
İkinci soruyu da biraz yalnış sormuşum kusura bakmayın, kelime taşıyordu onu soracaktım ama onu da word-wrap:break-word; ile hallettim. İki gündür kafamı kurcalıyordu çok şükür çözüldü. Sağ olun tekrardan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
monelogg adlı üyeden alıntı
Hocam cevap için çok teşekkür ederim. html dosyasında wrapper div'i ile icerik_ana div'inin altına clear both ekleyerek 1. ve 3. soruları çözüme kavuşturdum.
İkinci soruyu da biraz yalnış sormuşum kusura bakmayın, kelime taşıyordu onu soracaktım ama onu da word-wrap:break-word; ile hallettim. İki gündür kafamı kurcalıyordu çok şükür çözüldü. Sağ olun tekrardan.
Rica ederim İyi Çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
div'leri float ile yanyana sıralamak yerine display:inline-block;width:XXXpx; kodları kullanılarak da yapılabilir.
Artı bir bilgi :)
.