LikeSend adlı üyeden alıntı

Telefonu gören bunu nerden buldun yeaaa çekiyor :D daha görüp de aa nexus bunlar güzel falan diyen duymadım. Google sayesinde para kazandığım için vefa borcumu ödemek adına bunu almıştım çok da memnun kaldım. 1 sene kadar oğlum oyuncak gibi oynadı duvara sürttü sinirlendi fırlattı ama hiç bişey olmadı :D taş gibi telefon

Para konusunu espri olarak söyledim zaten 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum, bundan sonra hiç para etmese de mühim değil sorunsuzca 2 yıl görevini yaptı. Zaten değiştir beni diyor bu ara, 1 ayda 2 sefer kırmızı ışık sorunu yaşadım gerçi bedava kapağı açıp pili sök tak yapıp halettiriyorum ...

Satıp yeni bişey alıcam Lenovo Vibe x2 düşünüyorum şimdilik bakalım ay ortasına kadar güzel bi kampanya falan yakalarsam başka bir model de olabilir. 1000 liranın üstünde paralar vermeye elim gitmiyor açıkçası. 5 bin liralık telefon da olsa 2 yıl sürmeden çöp oluyor zaten. 1k lık telefon ile 4k lık telefon arasında da öyle hayati bir fark göremiyorum . Aylık gelirim 50k lara ulaşmadıkça gidip bi telefona 3-4k vermem :D millet 1500 lira maaşlara çalışırken nasıl gidip s6 kullanıyor aklım almıyor

Aynen hocam 1,5k maaş ile 3-4 binlik cihaz alıyorlar. Yazık yani.