koz4 adlı üyeden alıntı

Çok emek ister hocam benimki de senin fikrine benzer bi bak istersen imzadaki site

hocam seninki çok başka bişey o konular ciddi bir bilgi birikimi ve emek ister valla tebrik ederim çok güzel bir site yapmışsınız.

Ek Olarak:

1yenibilgi adlı üyeden alıntı

benimde böyle bir sitem var ama içerik üretmekte zorlanıyorum. eğer gerçekten özgün içerik üretebilirseniz siteye ziyaretçi çekebilirsiniz. ben şimdilik ayda 1 yazı girsem şükrederim. Gittiği yere kadarda gitsin açık tutacam. çok kazancı olmasada kendi masraflarını çıkartıyor

keşke ilgilenseydiniz hocam biraz siteyle. pagerank değeri 1 ve domain 2 yıllık.

Ek Olarak:

Sinan adlı üyeden alıntı

Sırf para kazanmak için site açıp da para kazanabilen görmedim şuana kadar. Ama elbette çok güzel bir kulvar ve başarılı olma ihtimaliniz yüksek.

yorum için teşekkürler. hocam yapma şimdi site kuran hemen hemen herkes bunu para için yapıyor, bende bu işlere ilk giriştiğimde para için değil büyük zevkle yapardım insanlar beni okuyodu takip ediyordu ya bu bana yetiyordu ama bu işlerde bilgilendikçe bazı insanların bu yollarla çok paralar kazandığını anlıyorsun ya işte o zaman sende aylık kazancının 10 dolar olduğunu görüyorsun. işte o zaman artık bunun amelelik olduğunu anladım...