hocam ben bi kaç gb lik bi dosya indiriceksem illa paramı ödemem lazım?
uploader için turbobit para kaynağı tabi oraya yükler.
ben hem kullanıcı olarak hemde site sahibi olarak turbobit kadar gıcık olduğum bi site yok.
benim kullandığım siteler userscloud mailcloud yandex mega up07 googleDrive pCloud bitcasa zippyshare bunları kullanıyorum sitemde. benim derdim millet rahat indirsin kullansın yok mbil ödeme yap bilmem ne hızında indir yok şuraya hızını arttırmak için bunu yap falan gerek yok bence
uploader için turbobit para kaynağı tabi oraya yükler.
ben hem kullanıcı olarak hemde site sahibi olarak turbobit kadar gıcık olduğum bi site yok.
benim kullandığım siteler userscloud mailcloud yandex mega up07 googleDrive pCloud bitcasa zippyshare bunları kullanıyorum sitemde. benim derdim millet rahat indirsin kullansın yok mbil ödeme yap bilmem ne hızında indir yok şuraya hızını arttırmak için bunu yap falan gerek yok bence
Ben düşüncenize bir şey demedim, bende bu tür siteleri tercih ediyorum ama bilinçsiz kullanıcılar Googleda ilk sırada çıkan sitelerden indiriyor ve bunların %95i Turbobit kullanıyor.
Bende zaten bu yönde çalışmalar yapan birisiyim bizzat "05 Nisan 2012" den beri ücretsiz premium hizmeti veren projem var. 3.5 yıldır bunun için uğraşıyorum yüz binlerce kişiye yardımcı olmuşumdur yani :)