Bir sitede post işlemi ile download yapılıyor. Site sahibinin izni ile siteyi iframe içerisinde açıp dosyaları kullanıcılara indirtiyordum. Yalnız 2 gündür sitede ziyaretçi azalması olmuş. Site sahibi iframe engeli koyarak kendi sitesine yönlendiriyor.
Bende curl ile bağlanıp siteye post işlemi yapıp dosyayı indirtmek istiyorum.
Bu şekilde yaptığımda 404 sayfası çıkıyor. Ayrıca [url]http://siteadi/download?url=postedilecek_link direk tarayıcıya yazdığımda indirme işlemi gerçekleşiyor ama link verip tıkladığımda siteye yönleniyor.
Yardım edecek arkadaştan şimdiden Allah razı olsun
Tarayıcı bilgisi falan da gönderin curl ile ki bot olduğunu anlamasın
hocam bunun yerine
curl_setopt($ch,CURLOPT_USERAGENT,$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
bu kodu ekledim
curl_setopt ($ch,CURLOPT_USERAGENT,"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.168 Safari/535.19");
yine de çalışmıyor. Daha doğrusu önceden 404 sayfası çıkıyordu şuan her iki kodda da bir çıktı alamıyorum boş ekran çıkıyor.
hocam bunun yerine
curl_setopt($ch,CURLOPT_USERAGENT,$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
bu kodu ekledim
curl_setopt ($ch,CURLOPT_USERAGENT,"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.168 Safari/535.19");
yine de çalışmıyor. Daha doğrusu önceden 404 sayfası çıkıyordu şuan her iki kodda da bir çıktı alamıyorum boş ekran çıkıyor.
Tüm kodları bana bi' atar mısınız? Ben de bir inceleyeyim.
Hocam, alttaki inputun değerini önce siteden çekin, ardından bu inputun değerini de post edin. Büyük ihtimalle güvenlik için konulmuş bir değer burası ondan çalışmıyor olabilir.
Hocam, alttaki inputun değerini önce siteden çekin, ardından bu inputun değerini de post edin. Büyük ihtimalle güvenlik için konulmuş bir değer burası ondan çalışmıyor olabilir.