-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bu konu özellikle yabancı hit alan site sahipleri için,
Dün yabancı bir ülkeden 3 Tıklama almışım sitem zaten %60 karışık %40 Türkiye hit alıyor. Gelir hep yabancılardan oluyo genelde Türkler tıklıyor eyvallah ama TBM düşük :D
Dün sadece bir ülkeden diğerleri normal yine düşük ücretler, ama birisinden 3 Tıklama 72 TL kazandırmış normal mi bu durum sanırım bi alış-veriş reklamı falan olabilir görüntüledikleri sitemden doğru gidip alış-veriş yapmışlarsa böyle komisyon almış olabilir miyim ? Ne düşünüyorsunuz?
Saldırı falan olduğunu düşünmüyorum, zaten 3 tıklama genel olarak günlük tıklama sayısında farklılık yok gösterimde aynı tıklanma oranı falanda aşağı yukarı her gün olduğu gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş 268tl mi kazanmisti 1 tika belki reklaminiza tiklayip alisveris yaptilarsa :) olabilir hocam
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Bazen oluyor öyle bende bazen 1 tıka 25 - 30 tl alıyorum yabancılar iyi kazandırıyor :)
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Alış veriş yaparak komisyon kazanıldığını hiç zannetmiyorum zira böyle olsa :) çoktan köşeyi dönmüştük reklam verenlerin birçoğu herhangi bir ürünü reklam aracı olarak kullanıyorlar ve tıklayan kişide o ürüne yöneliyor alış verişlerde olduğunu sanıyorum ama bir kazanç sağladığını zannetmiyorum kazançlar görüntüleme, to oranına ve reklam yerleşimine bağlı olduğunu düşünüyorum ama bugünlerde TBM düştüğü bir gerçek bayram öncesine kadar tık başına 0.24 ila 0.30 kuruş aldığım sitelerim 0.11 ile 0,16 arasında gittip geliyor