Arkadaşlar Sitem için anahtar kelime seçemedim. seçtimde pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Otomatik oluşturabileceğim veya oluşturabileceğiniz birşey varmı?
anahtar kelimelerim ne olursa iyi olur?
Sitem
Anahtar Kelime hakkında bilgili ? |
11 Mesajlar | 2.095 Okunma |
cagdastakis adlı üyeden alıntı
Hocam çok net bişey söyliyim mi "anahtar kelimelerim ne olursa iyi olur?" en iyisi hiçbir şey koyma. Çünkü keyword metasını iplemiyor google. tamamen gereksiz. Hala neden keyword diyip dururlar anlamıyorum. lafım sana değil yanlış anlama ultra süper seocuyum diyip meta keywords girmelisiniz diyenlere söylüyorum. YOK ÖYLE BİŞEY. Google içerikte gözüken kelimelere bakar içeriğe bakar başlıklara linklere bakar. kodun temizliğine ve sadeliğine bakar. keyword metasına bakmaz. O yüzden anahtar kelimelerin hiçbişey olmasa daha iyi olur. Bi satır koddan kurtulur daha temiz siten olur :)cagdastakis adlı üyeden alıntı
ingilizcen varsa hocam yazıdaki videoyu izle yeter. http://wp-nasilyapilir.com/yardim/anahtar-kelime-girmek-onemli-mi/cagdastakis adlı üyeden alıntı
description snippet için. yani google o sayfada hiç bi yazı bulamadığında kullanıyo snippet boş gözükmesin diye. sayfada kullanıcı tarafından gözükmeyen metnin seoya bi faydası yok. görsel aramalar hariçcagdastakis adlı üyeden alıntı
snippet zaten kullanıcının gördüğü kısım ? :)